Montana Meiland laat niet met zich sollen: ‘Dan maak ik het uit’😲😮

Afgelopen weekend gaven Maxime Meiland en Leroy Molkenboer elkaar het jawoord. Uiteraard was zus Montana ook van de partij samen met haar partner.

Er gaan nu opnieuw geruchten dat de relatie van Montana en Dirk in zwaar weer verkeerd. Dit zou niet de eerste keer zijn.

Moeder Erica Meiland vertelde in haar biografie dat haar schoonzoon Dirk wilde dat Montana meer ging doen in het huishouden.

Erica Meiland: “Twee jaar geleden hadden Dirk en zij een soort crisis. Hij zei: ‘Als ik afgestudeerd ben en werk heb, verdien ik meer dan jij en moet jij meer in het huishouden gaan doen’.

Montana zou destijds tegen Dirk gezegd hebben: “Dat gaat niet gebeuren, want ik werk ook keihard. Als jij dat echt vindt, dan maak ik het uit’.” 

Naar verluidt zou het koppel nog flinke ruzies hebben gehad en bereikte hun relatie toch echt wel een dieptepunt.

Montana en Dirk zijn inmiddels al zeven jaar samen, maar van samenwonen is nog geen sprake. Dirk woont in Leiden en Montana in Noordwijk, vlakbij haar winkel.

Dirk zit al jaren in het vastgoed en heeft in Leiden meerdere panden in zijn eigendom. Je zou dus denken dat samenwonen makkelijk zou kunnen.

De tijd zal het leren, we kunnen niet anders dan afwachten. Heel benieuwd of we binnenkort te horen krijgen of ze gaan samenwonen of dat ze er een punt achter zetten.

Scroll naar boven