Monique Smit geeft antwoord op veelgestelde vraag: ‘Kom er zelf ook niet altijd uit’

WhatsApp Image 2024 04 16 at 200047jpg

Openhartig deelt Monique Smit, een moeder van drie kinderen en actieve zangeres, via haar Instagram Stories over haar drukke leven.

Met een overvol schema van optredens zowel nationaal als internationaal, bewonderen haar volgers hoe zij alles in balans weet te houden.

Monique deelt: Velen vragen me hoe ik alles geregeld krijg. Eerlijk gezegd, soms weet ik het zelf ook niet, ondanks de uitdagingen blijft ze optimistisch.

In de afgelopen elf dagen is ze elke dag opgetreden. Monique deelt: In de afgelopen elf dagen moest ik elke dag optreden. Gelukkig kan mijn stem dat goed aan, vertelt ze verder.

Haar volgende dag staat ook alweer volgepland met repetities in de ochtend en een fotoshoot in Almelo later op de dag.

Zelfs thuis gaat het werk door, maar gelukkig krijgt Monique hulp van haar moeder. Monique zegt dankbaar: Mijn moeder is een engel; ze heeft ons wasgoed gestreken en al teruggebracht vanavond. Zonder haar zou ik dit niet kunnen bolwerken,

Op de vraag of ze een nanny heeft, antwoordt Monique: Nee, die luxe heb ik niet, maar als ik meer ruimte thuis had…

Monique, die al meer dan tien jaar samen is met haar partner Martijn Molleman, heeft haar kijk op het huwelijk heroverwogen.

Vroeger droomde ze van een traditionele bruiloft, maar nu heeft ze andere prioriteiten. Ze onthult: Vroeger zou ik direct ‘ja’ zeggen op een huwelijk, maar nu hoeft dat van mij niet zo nodig meer.

In een interview met weekblad Weekend onthult ze: Een groot feest geven lijkt me wel leuk, maar zonder al die extra poespas, dit toont de verschuiving van haar prioriteiten door de jaren heen.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven