Monique over het nachtkastje van haar zoon: Volgens haar is André een nieuwetijdskind😲🤔

Veel kinderen maar ook zeker volwassen hebben naast hun bed een nachtkastje staan, ideaal op een lampje op te zetten en je telefoon op neer te leggen.

De zoon van Monique Westenberg, kleine Dré heeft echter een wel heel bijzonder nachtkastje. Uiteraard wil Monique dit graag laten zien aan haar volgers.

Op het nachtkastje van haar zoontje staan namelijk allemaal bijzondere dingen en dat is volgens de blondine niet zomaar.

Volgens Westenberg is haar zoon een nieuwetijdskind. Iedere avond voor het slapen gaan hebben moeder en zoon dan ook een bijzonder ritueel.

Op het nachtkastje van de kleine man staat onder andere een uil die iedere dag gevuld wordt met etherische oliën. ,,Ook de honden en ik hebben daar baat bij”, legt Monique uit.

Maar er staat nog meer op het nachtkastje van kleine Hazes. In haar stories laat Monique weten wat er nog meer op staat.

,,Schaapje ingesteld op bepaalde tijden. Wanneer hij rood aangeeft is het nog tijd om te slapen, zodra hij groen is mag hij opstaan en mij wakker maken. Werkt top!”, schrijft ze.

Tevens staat er een schaaltje met verzamelde edelstenen van Dré en een bijzonder doosje. ,,Uit dit doosje trekken we elke ochtend en avond een kaartje.

Het is heel leuk en leerzaam om hem uit te leggen wat er op staat. Zet jezelf ook aan het denken en heeft altijd een mooie boodschap”, aldus Monique. ,,Ik zou willen dat ik dit vroeger al naast mijn bedje had staan.”

Monique laat weten dat zoonlief André een nieuwetijdskindje is. Dat zijn intuïtieve, gevoelige en wijze kinderen met een hoog bewustzijnsniveau.

Scroll naar boven