Gordon komt met duidelijke waarschuwing naar deze bekende Nederlander: ‘Ik zeg niks meer’

WhatsApp Image 2024 03 22 at 173014jpeg

Na forse kritiek, vooral van Ronald Molendijk, heeft Gordons nieuwe album de nodige ophef veroorzaakt.

Hoewel Gordon zijn lof herhaaldelijk op Instagram heeft geuit, blijven de streams uit en werd zijn theatertour geannuleerd wegens tegenvallende kaartverkoop.

Dronken Gordon huilend aan de telefoon: 'Vanavond poging drie doen'

Ondanks de tegenwind blijft Gordon optimistisch over zijn werk. Kritiek is welkom, maar vooral wanneer het afkomstig is van een voormalig Idols-jurylid en gerenommeerde muziekproducent lijkt het moeilijk te verteren voor Gordon.

Wispelturige Gordon is weer terug en haalt uit: 'Ik gun het je niet meer'

Ronald Molendijk uitte zijn ongezouten mening over Gordon en zijn album: “Hij kwam altijd weg met zijn zang- en improvisatievaardigheden, maar nu lijkt het alsof hij alleen nog maar gek doet zonder een sterke basis.”

Ook bekritiseerde hij het album zelf: “Het lijkt alsof het album is gemaakt met lichte benadering. Hij had een echte producer moeten inschakelen.”

Gordon liet het hier niet bij zitten en dreigde Ronald met juridische stappen: “Gordon heeft me een dreigbrief gestuurd dat ik mijn mond moet houden, anders klaagt hij me aan voor smaad en laster.”

Collega Bart Ettekoven vroeg Ronald of hij iets te zeggen heeft over Gordons knieoperatie, maar Ronald bleef hierover zwijgen:

“Ik heb hier niets over te zeggen. Succes met je knie.” Bart merkte op dat Gordons acties tegenstrijdig zijn, gezien zijn eerdere belofte om alleen zakelijke zaken op Instagram te delen.

“Ik hoorde hem een paar weken geleden roepen: ‘Ik ga nooit meer iets privé’s posten, maar alleen nog maar zakelijke dingen op mijn Instagram zetten’, maar nu ligt hij op Insta in een ziekenhuisbed, wat toch best wel privé is lijkt mij.”

Gordon laat van zich horen en bevestigt gerucht: 'Ik ben zijn papa'

Kortom, kritiek op Gordon en zijn album lijkt niet te worden getolereerd, anders dreigt hij met juridische stappen.

Gordon woest op het OM en laat het er niet bij zitten: 'Het kan niet waar zijn'
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven