Sonja Bakker’s moeder deelt problemen: ‘Ik kan het niet meer aan’

WhatsApp Image 2024 05 24 at 154934 1jpg

Na de controversiële kwestie rond plagiaat is Sonja Bakker compleet uit de schijnwerpers verdwenen. Ook haar moeder, Abeltje, slaagt er niet in om contact met haar te leggen. In een interview met Shownieuws deelt Abeltje haar verhaal.

Het contact tussen Sonja en Abeltje is al jaren verbroken. Abeltje merkt op dat de vervreemding begon toen Sonja bekend werd. “Ja, toen kwam ook die vervreemding. Ik was niet meer aanwezig,” vertelt ze.

“Als ik dan in de winkel was en ik zag de Privé, Story of een van die bladen, dan keek ik vlug en zag ik haar even. Ik voel nu dat ik weer moet uitkijken dat ik niet ga huilen. Ik was er niet.”

Deze periode was bijzonder zwaar en Abeltje heeft hierover een boek geschreven. “Ik dacht: acht jaar met een zenuwinzinking, heimwee en gemis… Die pijn voel ik nog wel, ja,” vervolgt ze.

Na talloze pogingen om het contact te herstellen, heeft Abeltje inmiddels de hoop opgegeven.

Na een zware afweging heeft ze besloten geen contact meer te initiëren met haar dochter. Ze legt uit: “Ik kan er niet meer tegen, ook al klinkt het hard, ik voel nog steeds liefde voor haar, maar ik kan het niet meer aan.”

Volgens Evert Santegoeds is het opmerkelijk dat Sonja sinds het plagiaat schandaal geen contact meer heeft met iemand.

“Met wie heeft Sonja nog wel contact? Dat kun je je ook afvragen, want ze heeft zichzelf helemaal teruggetrokken op Ibiza.”

“Ik heb vandaag geprobeerd contact te leggen met vele mensen, om haar mening te horen over de lancering van dit boek, maar er is niemand die nog met haar spreekt,” aldus zijn opmerkingen in Shownieuws.

“Om onbekende redenen vermijdt ze elke vorm van interactie na het plagiaatincident. Ze heeft hier erg onder geleden en beschuldigt de pers en media hiervan. Dit staat echter geheel los van het verhaal dat al veel langer gaande is.”

1. Moeder Abeltje heeft de hoop opgegeven…
2. Abeltje kan het niet meer aan en heeft genoeg verdriet gehad.
3. Jeetje blijft heftig voor een moeder.
4. Toch wel heel erg verdrietig voor haar moeder.
5. Haar moeder heeft een drastische keuze gemaakt…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven