Vrouw vindt luxe leven met miljonair pittig: ‘Mensen onderschatten hoe zwaar dat is’

Kendel Kay leeft op haar 26e in luxe dankzij het succesvolle PR-bedrijf van haar partner Luke, dat maar liefst 8 miljoen dollar waard is. Haar leven lijkt voor velen een droom.

Vrouw vindt luxe leven met miljonair pittig: ‘Mensen onderschatten hoe zwaar dat is’

Dankzij het grote succes van het bedrijf van haar partner kan Kendel genieten van een leven vol luxe. Ze kan eindeloos winkelen zonder op aanbiedingen te hoeven letten en reist met privéjets.

Toch isVoor Kendel is het niet allemaal rozengeur en maneschijn. Ondanks de schijnbare weelde deelt ze op TikTok haar dagelijkse uitdagingen. Dit begint met schijnbaar eenvoudige taken zoals het vullen van Luke’s waterfles en het klaarmaken van zijn ijskoffie.

Hoewel deze routines misschien triviaal lijken, benadrukt Kendel hoe belastend ze kunnen zijn. Dit is vooral het geval wanneer ze gecombineerd worden met de verwachting dat ze het huishouden onderhoudt, zoals het op orde maken van de slaapkamer.

Kendel richt zich tot haar volgers op het platform TikTok.Ze zei: “Het is soms echt heel zwaar, mensen onderschatten dat.”.

Ontspanning is echter ook belangrijk voor Kendel, ze besteedt tijd aan haar make-up, geniet van koffie en brengt tijd door met vriendinnen in de sportschool.

Ze deelt dit alles met haar volgers op TikTok, waar ze zichzelf positioneert als een ‘content-creator’ die haar luxeleven deelt met de wereld.

De glinsterende façade van haar dagelijks leven wordt door Kendel als ‘influencer’ getoond, waarbij ze ook de minder glamoureuze kanten belicht.

Ondanks de momenten van stress en de hoge verwachtingen die aan haar levensstijl kleven, erkent Kendel dat ze zich in een bevoorrechte positie bevindt.

Ze is zich bewust van het

Het feit dat er velen zijn die graag met haar zouden ruilen, helpt haar om de zware dagen in perspectief te zien. Toch vindt ze nog steeds een zekere voldoening in haar leven vol luxe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven