Miljonair dacht de ware gevonden te hebben in 47 jaar jongere vrouw: Keihard gedumpt

Een influencer uit Amerika, de 23-jarige Erica Moser, was verloofd met een miljonair die 47 jaar ouder was. Maar op haar trouwdag werd ze wakker en besefte dat ze niet door het gangpad kon lopen.

Erica had Rick Sykes ontmoet “op sociale media” en de twee hadden anderhalf jaar lang een relatie. Aanvankelijk was het liefde op het eerste gezicht.

In 2021 speelden ze samen in seizoen twee van Marrying Millions.

De tv-show gaat over koppels waarbij één persoon extreem rijk is en de andere niet.

Voorafgaand aan de uitzending van de serie legden ze in een interview voor Good Morning America uit hoe hun relatie verliep.

“We gingen op een paar dates en vanaf daar ging het heel snel,” zei Erica. Rick voegde eraan toe: “En de rest is wat ze geschiedenis noemen, denk ik!”

“`html

Erica zei over het leeftijdsverschil: “Als ik naar hem kijk, merk ik het leeftijdsverschil niet. Het is niet iets waar we bij stilstaan.”

Het paar besloot samen te gaan wonen op Rick’s luxe jacht op Miami Beach. Daar verloofden ze zich, met plannen om voor miljoenen in de tv-show te trouwen.

Maar hun verloving werd verbroken.

“`Erica brak met haar partner en legde in een TikTok-video op haar account uit waarom ze die beslissing nam. Je kunt haar vinden op TikTok onder de gebruikersnaam: erica35mm.

Ze deelde: “Ik stond op het punt om te trouwen met een 70-jarige op nationale tv en dumpte hem op onze trouwdag. Toen besefte ik dat we heel verschillend waren.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven