Via deze bizarre methode probeert vrouw zwanger te raken van verloofde in hechtenis!

Een vrouw uit Virginia, Verenigde Staten, heeft een ongebruikelijke poging ondernomen om zwanger te worden van haar verloofde Twinno.

Haar verloofde verblijft momenteel in de gevangenis. Het verhaal dat ze op TikTok deelde, is inmiddels meer dan vijf miljoen keer bekeken.

Nesha’s verloofde, Twinno, zit al enige tijd in de gevangenis en heeft nog ongeveer een jaar te gaan. In zijn wens om vader te worden, kwamMet een creatieve maar onconventionele methode ging hij te werk.

Met zijn celgenoot als toeschouwer verzamelde Twinno zijn sperma in een plastic bekertje en goot het vervolgens in een broodzakje.

Een gevangenismedewerker stuurde dit zakje naar Nesha. Binnen slechts twee dagen ontving Nesha het ‘babymateriaal’ via de postbode.

Ze raadpleegdeEr was eens een waarzegger en een dokter. De dokter vertelde haar dat ze ongeveer 10 procent kans op succes had.

Met deze informatie ging Nesha aan de slag en wachtte ze op haar vruchtbare dagen om het sperma te gebruiken.

Ondanks haar meerdere pogingen en het uitvoeren van wel tien zwangerschapstests, bleef een positief resultaat uit.

InNesha deelt in een emotionele video haar teleurstelling: “Het heeft mijn hart gebroken,” en voegt eraan toe: “Ik dacht dat ik iets verkeerd had gedaan omdat het niet is gelukt.”

Nu ze niet zwanger is geworden, heeft Nesha besloten te wachten tot Twinno uit de gevangenis komt. Ze uit haar verlangen naar een gezinsleven met hem: “We willen heel graag een familie samen. Hij zit soms wel even vast, maar is de liefste jongen die ik ken.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven