Niet schrikken! Deze bedragen staan er op de nieuwe menukaarten van Disneyland hotel!

Het is een flinke investering om te dineren in het pas gerenoveerde Disneyland Hotel in Disneyland Parijs.

Recentelijk heeft het resort de menu’s van verschillende eetgelegenheden vrijgegeven, waaronder het buffetrestaurant Royal Banquet, het à la carte restaurant La Table de Lumière en de hotelbar Fleur de Lys. Opvallend zijn de prijzen.

Voor volwassenen die willen genieten van een buffetervaring bij Royal Banquet, inclusief interacties met Disney-figuren, geldt een prijs van

De prijs voor volwassenen bedraagt 100 euro, terwijl kinderen 50 euro betalen, exclusief drankjes.


Als aanbeveling geldt de speciale cocktail ‘Toasting Tankard’, die geprijsd is op 28 euro. De prijzen van normale cocktails variëren tussen de 21 en 25 euro, terwijl de kosten van een fles champagne variëren tussen de 67 en 400 euro, afhankelijk van het merk.


De wijnglazen hebben een prijs tussen 10 en 19 euro, en flessen wijn variëren tussen de 43 en 93 euro. Voor frisdrank betaalt men 9 euro.

Belgische Eddy neemt afscheid van zijn vrouw: Bankmedewerkers nemen hem te grazen!

Als je naar Fleur de Lys Bar gaat, zul je merken dat de drankprijzen vergelijkbaar zijn, maar dat er een breder scala aan sterke dranken beschikbaar is. De prijs voor whiskey, tequila of rum ligt rond de 30 euro per glas, terwijl voor wodka de prijs tussen de 18 en 20 euro ligt.

Voor een klein biertje, zoals Heineken of Desperados, betaal je 12 euro en klassieke cocktails zoals margarita of cosmopolitan kosten 21 euro. Meer extravagante cocktails hebben een prijskaartje van 28 euro.

De vip-opties in La Table de Lumière zijn erg luxe. Zo kun je bijvoorbeeld 3 centiliter cognac van Rémy Martin Louis XIII bestellen voor 300 euro, of 4 centiliter Grand Marnier Quintessence voor 220 euro. Zelfs een simpel glaasje sinaasappelsap kost maar liefst 9 euro.

Daarnaast biedt La Table de Lumière een vast “koninklijk menu” aan voor 120 euro per persoon. Je hebt de keuze uit vijf voorgerechten, zes hoofdgerechten en vijf desserts.Als je drie glazen champagne van 10 centiliter toevoegt, komt daar nog eens 60 euro bij.

Deze toevoeging weerspiegelt de exclusiviteit en de premium ervaring die het Disneyland Hotel biedt aan zijn gasten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven