Jonge vrouw (25) reist alleen door Europa: ‘Ik ontmoette 22 mannen in 10 dagen’

taliajpg

Er lijkt een opkomende trend te zijn: influencers die streven naar het aantrekken van zoveel mogelijk mannen.

Vaak opteren ze voor een vakantie, aangezien mannen tijdens reizen meegaander kunnen zijn. Deze ervaringen worden vastgelegd voor hun volgers op sociale media.

Een van deze influencers is Talia Maddison. Na een lange periode in een relatie, besloot ze na de breuk om zichzelf opnieuw te ontdekken en boekte direct een reis naar Europa.

Tijdens deze trip deelde ze de slaapkamer met maar liefst 22 mannen in tien dagen tijd, wat neerkomt op meer dan twee mannen per dag.

Natuurlijk mocht Amsterdam niet overgeslagen worden, dus er zullen ook een aantal Nederlandse mannen bij betrokken zijn geweest.

Haar avonturen deelde ze op haar modellenaccount, zodat haar volgers op de hoogte bleven van haar belevenissen.

Talia wilde aantonen dat dubbele standaarden moeten worden vergeten. Mannen kunnen vrijelijk handelen zonder oordeel, dus waarom zouden vrouwen dat niet mogen?

Ondanks haar hoop ontving Talia niet de positieve reacties waarop ze had gehoopt. Ze werd overspoeld met kritiek, waarbij veel reacties negatief waren.

Er zijn foto’s van Talia beschikbaar voor degenen die niet aanwezig waren bij de gebeurtenis om een indruk te krijgen van de sfeer.

1. Naar eigen zeggen moeten dubbele standaarden vergeten worden…
2. Deze dame vermaakt zich ook prima in Amsterdam….
3. Uiteraard stond ook onze hoofdstad op haar lijstje..
4. Ook Amsterdam kon rekenen op een bezoekje van deze meid.
5. Elk avontuur deelt zij met haar online volgers….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven