Marco Borsato doorbreekt mediastilte door dit te doen: Eindelijk laat hij van zich horen!😲🙏

Het is iets langer dan een half jaar stil geweest, maar zanger Marco Borsato heeft dan nu toch eindelijk een teken van leven gegeven op social media.

Macro Borsato is trots en iedereen mag dat weten. Zoon Luca heeft namelijk zijn eerste eigen nummer uitgebracht.

Voor zoon Luca is het geen makkelijke periode geweest. Sinds het hele gebeuren rondom zijn vader gaat niets meer van zelf.

,,Waar ik mij zeker bewust van ben dat het hebben van een bekende naam een privilege kan zijn, heb ik de afgelopen jaren ervaren wat de gevolgen zijn wanneer het roer omslaat”, schreef Luca nog niet zo heel erg lang geleden op zijn Instagram.

Luca besloot zijn nummer helemaal in zijn eentje uit te brengen. ,,Zonder label, zonder managers, zonder foto- of videografen, zonder mediateam.”

Het nummer is inmiddels te beluisteren en Luca krijgt gelukkig heel veel steun. ,,Yes!”, reageerde zijn moeder onder het bericht. Zijn partner Daisy schreef: ,,He did it! Op eigen kracht en het klinkt geweldig.”

Vandaag heeft hij na meer dan een halfjaar eindelijk de mediastilte doorbroken. In Instagram Stories deelt hij het nummer van Luca met een link naar Spotify.

Scroll naar boven