McDonald’s medewerkers vertellen welke 4 gerechten zij nooit eten!

mcdo 1jpg

McDonald’s, beroemd om de geliefde Big Mac, biedt naast deze klassieker een diversiteit aan gerechten. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren als het op fastfood aankomt.

McDonald’s medewerkers, die niet alleen de maaltijden bereiden maar ze ook regelmatig met personeelskorting consumeren, hebben wellicht het beste inzicht in welke gerechten de voorkeur genieten en welke beter vermeden kunnen worden.

Business Insider heeft interviews gehouden met zowel huidige als voormalige medewerkers om te ontdekken welke maaltijden zij liever links laten liggen. Hier zijn vier van de minder populaire gerechten onder het McDonald’s personeel:

De Filet-O-Fish van McDonald’s kent een lange geschiedenis. Deze was in 1965 het eerste niet-hamburgergerecht op het menu en is sindsdien een icoon geworden. Vooral tijdens de vastentijd is deze populair, aangezien katholieken op vrijdagen geen vlees eten.

Het is zelfs een van de favoriete gerechten van voormalig president Trump, die vaak twee visburgers tegelijk bestelt, samen met twee Big Macs en een grote chocolademilkshake.

Maar volgens twee medewerkers van de fastfoodketen waarmee Business.

Volgens een Insider is dit gerecht toch minder populair.


Een voormalige medewerker uit Virginia merkte op dat de Filet-O-Fish vooral geschikt lijkt voor oudere klanten vanwege de makkelijke kauwbaarheid, maar persoonlijk vindt hij de smaak niet lekker. Een ander personeelslid omschreef de visburger als “tamelijk smakeloos”.


Een medewerker uit Minnesota liet weten dat hij nooit voor de gezondere opties op het menu kiest, zoals de salades.


Hij heeft geen interesse in de sla en groenten en vindt bovendien dat de calorieën verrassend hoog zijn.


Por ejemplo, la “Crispy Chicken Salad” tiene 520 calorías y la “Bacon Ranch Salad with Buttermilk Crispy Chicken” tiene 490. Para comparar, una Big Mac tiene 540 calorías.


Dos empleados más contaron a Business Insider que evitan las hamburguesas de pollo, ya que están llenas de mantequilla y son más insalubres de lo que parecen.


Volgens een voormalige manager van een McDonald’s-vestiging, vermijdt hij altijd de nieuwe gerechten op het menu en geeft de voorkeur aan de basisproducten van de fastfoodketen.


Er zijn werknemers die niet alle gerechten op het gevarieerde menu van McDonald’s lekker vinden. Hun persoonlijke smaak en gezondheidsbewuste keuzes spelen een rol bij hun menuvoorkeur.


Men moet onthouden dat smaken verschillen, en wat voor de een lekker is, kan voor de ander minder aantrekkelijk zijn.


1. Grote kans dat jij dit nu ook niet meer gaat bestellen!
2. Deze gerechten laten medewerkers aan zich voorbij gaan!
3. Deze populaire snacks eten zij dus gewoon niet!
4. Grote kans dat jij dit nu ook niet meer gaat bestellen!
5. Medewerkers slaan deze gerechten over!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven