McDonald’s brengt deze favoriete burger terug in het zomermenu!

mcdo 1jpg

Bij de aanvang van de zomer presenteert de fastfoodgigant hun nieuwste zomermenu, gevuld met verrassende nieuwigheden.

Beleef opnieuw de heerlijke smaak van de McSpicy die een glorieuze terugkeer maakt, tot groot plezier van liefhebbers van pittige smaken in hun burger.

Het is weer die periode van het jaar waarin de fastfoodketen McDonald’s ons verrast met hun jaarlijkse zomermenu.

Oud medewerker McDonalds doet bizarre onthulling: ‘De manager keurde het goed’

Naast de terugkeer van de McSpicy zijn ook de verfrissende drankjes terug, zoals de populaire Citrus Lemonade en een gloednieuwe Red Fruit Lemonade, perfect voor het lessen van de dorst op warme dagen.

Oud medewerker McDonalds doet bizarre onthulling: ‘De manager keurde het goed’

Maar dat is niet alles, want de Sharebox is ook terug van weggeweest. Ideaal voor een dagje in het park of een gezellige avond met vrienden, deze box bevat tien heerlijke Chicken McNuggets, tien Cheese Snacks en maar liefst drie smakelijke sauzen.

Oud medewerker McDonalds doet bizarre onthulling: ‘De manager keurde het goed’

Dan komen ook de Chicken Big Mac en Cheese Snacks weer terug op het menu voor dit seizoen, wat een leuke verrassing is voor de fans.

McDonalds besluit groen te verwijderen zonder overleg: Boer komt in actie en neemt wraak!

McDonald’s, bekend om de geliefde Big Mac, biedt een breed assortiment aan andere gerechten. Voor ieder wat wils bij dit fastfoodrestaurant.

De medewerkers van McDonald’s, die niet alleen de maaltijden bereiden maar ook regelmatig met personeelskorting consumeren, weten het beste welke gerechten ze liever overslaan.

Business Insider heeft gesproken met huidige en voormalige medewerkers van McDonald’s om te ontdekken welke maaltijden ze liever mijden. Vier van de minst populaire gerechten onder het personeel van McDonald’s worden hier onthuld:

De Filet-O-Fish bij McDonald’s heeft een rijke geschiedenis. Het was in 1965 het eerste niet-hamburgergerecht op het menu en is sindsdien een icoon. Vooral tijdens de vastentijd is het populair, omdat katholieken op vrijdagen geen vlees eten.

Er wordt gezegd dat het een favoriet gerecht is van voormalig president Trump, die vaak twee visburgers tegelijk bestelt, samen met twee Big Macs en een grote chocolademilkshake.

Toch blijkt uit gesprekken met twee medewerkers van het fastfoodrestaurant dat dit gerecht niet door iedereen gewaardeerd wordt.

Een ex-medewerker uit Virginia vindt de Filet-O-Fish vooral geschikt voor oudere klanten omdat het makkelijker te kauwen is, maar zelf houdt hij er niet van. Iemand anders noemde de visburger echter “tamelijk smakeloos”.

Een medewerker uit Minnesota gaf aan dat hij niet vaak kiest voor de gezondere opties op het menu, zoals de salades.

Hij is geen fan van de overvloed aan sla en groenten en vindt bovendien dat de calorieën verrassend hoog zijn.

Er zijn verschillende opties om uit te kiezen, zoals de ‘Crispy Chicken Salad’ met 520 calorieën, de ‘Bacon Ranch Salad with Buttermilk Crispy Chicken’ met 490 calorieën en de Big Mac met 540 calorieën.

Volgens twee medewerkers vermijden ze de kipburgers vanwege de hoeveelheid boter die erin zit, waardoor ze ongezonder zijn dan gedacht.

Een voormalige manager van McDonald’s heeft aangegeven dat hij nieuwe gerechten op het menu vermijdt en de voorkeur geeft aan de basisproducten van de fastfoodketen.

Niet alle gerechten op het gevarieerde menu van McDonald’s vallen in de smaak bij het personeel, vanwege persoonlijke voorkeuren en gezondheidsbewuste keuzes.

Onthoud dat smaak subjectief is: wat de een lekker vindt, kan minder aantrekkelijk zijn voor een ander.

1. Dat is niet alles… Ook deze favorieten komen terug!
2. In het zomermenu zullen meerdere favorieten terugkeren!
3. Hier gaan heel veel mensen blij van worden
4. Niet alleen de burger maar nog meer zal terugkeren!
5. Het zomermenu zorgt voor een lach op het gezicht van velen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven