Maxime Meiland totaal niet te spreken over actie van verloofde: ‘Zo ben ik weer de sjaak’😌😲

Maxime Meiland is inmiddels alweer een tijd samen met haar verloofde Leroy Molkenboer en dit jaar zullen zij in het huwelijksbootje stappen.

Samen hebben zij dochter Vivé van acht maandjes oud. Maxime laat weten dat de kleine na zes maanden nu eindelijk doorslaapt.

Op een bepaald moment zei Maxime dat wanneer Vivé haar speen uitvalt, ze er ‘s nachts niet meer heen ging.

“Het ging goed, maar dan is Leroy weer zo gevoelig dat hij na een paar dagen toch weer die speen in gaat doen”, legt Maxime uit in ‘Weekend’.

“Ja, dan ben je weer sjaak. Vervolgens gaat hij een week weg voor zijn werk en blijf ik achter met het gehuil, haha. Je kunt het maar beter in één keer goed doen, dat is ook beter voor de baby.”

Begin dit jaar werd Maxime Meiland ten huwelijk gevraagd door haar partner Leroy Molkenboer. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Het regelen van een bruiloft zorgt vooral bij iedere aanstaande bruid voor stress, zo ook bij Maxime Meiland.

Maxime zou zoveel last hebben van de stress dat het haar nu aan parten heeft gespeeld. Haar ouders laten dit in hun nieuwe podcast weten.

“Onze lieve Maxime is met haar gezinnetje even lekker een weekje op vakantie”, vertelt Martien aan in de podcast. “Het kind had natuurlijk zoveel aan haar hoofd met die voorbereidingen voor dat huwelijksfeest.”

Erica laat weten dat Maxime er een beetje doorheen zat. “We zeiden: ga maar lekker op vakantie en nergens meer aan het denken. Ze zijn alleen maar aan het eten en het slapen, geloof ik.”

Het is nog niet duidelijk wanneer het stel gaat trouwen maar we verwachten dat het een dag vol spektakel zal gaat worden.

De kans is ook enorm groot dat alles vastgelegd gaat worden door een cameraploeg en dat we de beelden van het huwelijk gaan zien in een nieuw seizoen van Chateau Meiland.

Scroll naar boven