Maxim Froger niet blij met zijn ouders: ‘Lang met mijn vader daarover gehad’

Er is op dit moment onrust in het gezin Froger, voornamelijk vanwege de acties van Maxim Froger.

Heethoofd Maxim Froger geeft opheldering over de familiegeruchten!

Tijdens een recent kerstgesprek met het tijdschrift Weekend uitte Maxim zijn ontevredenheid over de hoeveelheid aandacht die hij van zijn ouders, René en Natasja Froger, had gekregen.

Rene Froger neemt het op voor zijn vrouw Natasja: ‘bepaalde zaken doen haar zeer’

Zijn kritiek op hen was behoorlijk scherp. MaximOnlangs raakte ook Maxim in een moeilijke situatie toen Yvonne Coldeweijer schokkend nieuws over hem naar buiten bracht in de media, waarin ze beweerde dat hij enkele jaren geleden zijn ex-vriendin hardhandig had aangepakt. Froger koos ervoor om niet op deze aantijging te reageren.

Bizar nieuws: Yvonne Coldeweijer trekt beerput van de familie Froger open!

De achtergrond van Maxim’s gedrag lijkt te worden verklaard in zijn interview met Weekend, waarin hij scherp uithaalt naar zijn ouders.

Heethoofd Maxim Froger geeft opheldering over de familiegeruchten!

Hij vertelt dat

Omdat hij voelde dat zijn ouders, vanwege hun beroemdheid, er onvoldoende voor hem waren, had hij nooit de ambitie om een bekende Nederlander te worden.

Rene en Natasja Froger hebben na lang twijfelen knoop definitief doorgehakt: ‘Toekomstproof’

Opmerkend zegt hij: ”Ze waren altijd weg. Of nou ja, altijd weg is een groot woord.” Natasja was vaak afwezig vanwege haar werk voor het programma ‘Hart in Aktie’.

Bizarre onthulling over Rene Froger: Gaat dit hem zijn huwelijk kosten?

Zijn vader, René, was regelmatig op pad.Tijdens optredens wilde Maxim liever uit de schijnwerpers blijven en had de voorkeur om meer tijd thuis door te brengen met zijn ouders, in plaats van aan de zijlijn te staan, zo geeft hij aan. Het was een onthulling die onthuld werd met de uitspraak: “Papa moest veel optreden. Dan stonden we altijd in de belangstelling. Daar leer je wel mee omgaan, maar ik wilde daardoor ook op de achtergrond blijven.” Daarnaast deelde Maxim dat hij, ondanks

Ondanks zijn afkeer van aandacht, heeft hij ontdekt dat zingen zijn passie is. Hij geeft toe dat het moeilijk is om in de schijnwerpers te staan.

Heethoofd Maxim Froger geeft opheldering over de familiegeruchten!

Hij benadrukt ook de uitdagingen van het leven als bekende Nederlander, hoewel hij, net als de zoon van Marco Borsato, nog niet veel heeft bereikt in zijn carrière.

Bizar nieuws: Yvonne Coldeweijer trekt beerput van de familie Froger open!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven