Mathilde is niet meer veilig op Urk: ‘Zeker in deze situatie is het gevaarlijk’😮😥

Mathilde Keuter uit de SBS6-realityserie Urk! is in verwachting van haar eerste kindje. Ze wil Urk niet verlaten maar het wordt haar niet makkelijk gemaakt.

Haar vriendje woont in Hoorn, maar daarheen verhuizen is voor haar geen optie. ,,Naar Hoorn verhuizen doe ik niet: een Urker gaat niet weg van Urk”, vertelt Mathilde in weekblad Story.

Helaas wordt Mathilde lastig gevallen in haar eigen dorp. ,,De laatste keer dat wij uit zijn geweest, ben ik meerdere keren aangevallen en met een bierfles geslagen.”

Gezellig een kroegje op zoeken doet ze niet meer vanwege de pesterijen. ,,Zeker in deze situatie is dat gevaarlijk”, aldus Mathilde.

Mathilde heeft wel een antwoord op de vraag waarom ze zo lastiggevallen wordt. ,,Nou, als je op Urk je kop boven het maaiveld uitsteekt, moeten ze je hebben.

Misschien is het ook wel voor een gedeelte uit jaloezie vanwege onze rol in de serie. Dat ze het daarom leuk vinden om zich op mij te richten.”

Maar gelukkig zijn er ook fijne berichten, want zus Gerda keuter van de SBS-realityserie Urk! is ook in blijde verwachting. Keuter maakt dit bekend op social media.

“Na lang wachten is het eindelijk zover”, schrijft Gerda op Instagram onder een foto. Op de foto zijn een positieve zwangerschapstest en een print van de echo te zien.

Over de auteur

Scroll naar boven