Hoogzwangere trotse Mathilde uit Urk krijgt vreselijk reactie op babybuik!😱😥

Mathilde Keuter uit het tv-programma Urk! deelt op haar Instagram eerlijke foto’s van haar groeiende babybuik. Ze krijgt lieve reacties maar tot haar grote schrik en woede…ook kritiek.

“Ja, ook dit hoort er gewoon bij en ga me er niet langer voor schamen”, schrijft Mathilde bij een kiekje van haar babybuik. “Nog acht weekjes te gaan”, vervolgt ze.

De aanstaande moeder krijgt veel lieve reacties echter ook enkele nare. “Dit hoor je gewoon te bedekken”, schrijft iemand in een reactie naar Mathilde.

Mathilde vindt de reactie walgelijk en besluit de voor- en achternaam van de ‘fan’ dan ook te delen. Bij een screenshot schrijft ze: “Honderden lieve reacties en dan dit? Heftig.”

In oktober verwacht Mathilde moeder te worden van haar eerste kindje. Ze kijkt enorm uit naar het moment maar heeft wel een besluit genomen.

Vanwege de hoge huizenprijzen op Urk, voor zowel koop als huur gaat Mathilde niet samenwonen met Michael, de vader van het kindje.

“Voorlopig blijf ik bij mijn ouders wonen. Afwisselend bij Michael”, liet de zwangere Mathilde onlangs weten aan weekblad Privé.

Ze hoopt in de toekomst wel samen te kunnen gaan wonen met Michael in een chalet op de Urker camping. “Onze tijd komt nog wel. Het kindje zal voorlopig in twee huizen opgroeien.”

Toen Mathilde zwanger raakte, hadden zij en Michael geen relatie. Het was überhaupt niet de planning om zwanger te raken.

Vandaag de dag kunnen de twee niet meer zonder elkaar. “Het gaat heel goed, meer dan goed. We hebben echt voor elkaar gekozen”, vertelde Mathilde.

Scroll naar boven