Marvin Ophof klapt uit de school over ex Roy: ‘In onze relatie heb ik mij altijd geergerd’

De beroemde ‘Stylist van het Zuiden’ Roy Donders is van plan om binnenkort zijn biografie genaamd ‘Gewoon Royke’ uit te brengen, waarin hij persoonlijke details over zijn leven deelt, zowel in de spotlights als daarbuiten.


De biografie behandelt de ups en downs van zijn carrière, waarbij hij openhartig praat over de diverse uitdagingen die hij heeft moeten overwinnen.

Roy Donders de dupe van vriendjespolitiek en haalt dan ook boos uit!
Roy Donders slaat nieuwe weg in: ‘Ik had dit nooit verwacht’

Er wordt in het boek verschillende aspecten van zijn leven belicht. Hierbij komen onder andere zijn ervaringen met de realityserie ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’, de tegenslag van het faillissement van zijn kledingwinkel, zijn loopbaan als volkszanger, en de minder bekende kanten van het beroemd zijn aan bod.

Roy Donders openhartig over groots plan toekomst: ‘Weten dat allebei van elkaar’

Shownieuws heeft gesproken met Marvin, de ex-partner van Roy. Marvin lijkt positief over hun relatie te zijn en heeft geen bezwaren over hoe hij mogelijk wordt geportretteerd.

De biografie zal naar verwachting voornamelijk gericht zijn op Roy zelf, waarbij Marvin aanneemt dat zijn periode als homoseksueel mogelijk minder benadrukt zal worden in het boek.

Marvin uitte zijn irritatie over het feit dat Roy in hun relatie vooral over zichzelf praatte, en hij vermoedt dat het boek ook veel over Roy zelf zal gaan.


”Het boek bevat waarschijnlijk veel details. Hij presenteert zich nu als hetero, dus zijn homoseksuele periode zal waarschijnlijk zoveel mogelijk buiten beschouwing worden gelaten.”


Vorig jaar ontstond er enige ophef rondom Roy Donders, toen hij werd beschuldigd van het onwettig toedienen van fillers in zijn eigen cosmetische kliniek, zonder de vereiste opleiding.

Zit er een steekje los bij Roy Donders? ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’

Omroep Brabant onthulde dit nieuws. Later reageerde Roy op de ophef, waarbij hij aangaf te wachten op antwoorden van verschillende instanties over de toestemming voor het toedienen van fillers.

Roy Donders en vriendin met de grond gelijk gemaakt: ‘baby door ouders gehoereerd’

Uiteindelijk bevestigde hij dat dit niet toegestaan was, naar eigen zeggen vanwege een verandering in regelgeving waarvan hij niet op de hoogte was.

Openhartige Roy Donders doet onthulling: ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’😱😬

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven