Marvin Ophof reageert op biografie van ex Roy: ‘In onze relatie heb ik mij altijd geergerd’

Roy Donders, de bekende ‘Stylist van het Zuiden’, heeft plannen om binnenkort zijn biografie met de titel ‘Gewoon Royke’ uit te brengen.

In deze persoonlijke biografie deelt Roy Donders details over zijn leven, zowel in de schijnwerpers als daarbuiten.

Roy Donders de dupe van vriendjespolitiek en haalt dan ook boos uit!

Hij bespreekt de ups en downs van zijn carrière en spreekt openhartig over de verschillende uitdagingen die hij heeft moeten overwinnen.

Er zijn verschillende obstakels die hij heeft moeten overwinnen.

Roy Donders slaat nieuwe weg in: ‘Ik had dit nooit verwacht’

Zijn leven wordt belicht in het boek, met onder andere zijn ervaringen met de realityserie ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’, het faillissement van zijn kledingwinkel, zijn carrière als volkszanger, en minder bekende aspecten van zijn beroemdheid.

Roy Donders openhartig over groots plan toekomst: ‘Weten dat allebei van elkaar’

Marvin, van Shownieuws, heeft gesproken met

Marvin, de voormalige partner van Roy, uit positiviteit over hun relatie en heeft geen bezwaar tegen mogelijk hoe hij wordt weergegeven in de biografie.


Marvin is van mening dat het boek voornamelijk zal focussen op Roy zelf. Hij verwacht dat Roy’s periode als homoseksueel mogelijk minder belicht zal worden in het boek.


In onze relatie heb ik mij altijd geërgerd dat het bij Roy over ‘ik’ ging. Dus hij zal in het boek ook wel veel over zichzelf schrijven.”


Volgens de bron, “Er zal waarschijnlijk veel over mij in het boek staan. Hij speelt nu overal de hetero rol dus waarschijnlijk zal hij zijn periode als homoseksueel zoveel mogelijk vermijden.”


Vorig jaar ontstond er ophef over Roy Donders, toen hij werd beschuldigd van het zelf toedienen van fillers in zijn thuispraktijk, zonder de vereiste opleiding.

Zit er een steekje los bij Roy Donders? ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’

Omroep Brabant onthulde dit nieuws. Later reageerde Roy op deze ophef en gaf aan te wachten op antwoorden van verschillende instanties over de toestemming voor het toedienen van fillers.

Roy Donders en vriendin met de grond gelijk gemaakt: ‘baby door ouders gehoereerd’

Uiteindelijk gaf hij toe dat dit niet toegestaan was, naar eigen zeggen vanwege een verandering in regelgeving waarvan hij niet op de hoogte was.

Openhartige Roy Donders doet onthulling: ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’😱😬

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven