Maxime Meiland doet verrassende onthulling: Papa Martien in shock!😫😲

Een nieuw seizoen van Chateau Meiland is weer van start gegaan, de familie gaf een interview aan Shownieuws.

Tijdens het interview met Shownieuws probeert Martien, de ex-kasteelheer de kijkers en fans nieuwsgierig te maken over hun kerstspecial.

Deze special moet nog opgenomen worden maar het wordt al snel duidelijk dat de Meilandjes er ontzettend veel zin in hebben.

Dochter Maxime is zo enthousiast over de kerstspecial die gaat komen dat ze per ongeluk haar mond voorbij praat.

Martien vertelt tijdens het interview aan Shownieuws: ,,We moeten natuurlijk ook nog de kerstspecial helemaal opnemen hè?”

Bart Ettekoven is nieuwsgierig en stelt vervolgens de vraag: ,,Wat gaat er hier gebeuren in de tuin? Komt hier een heel lichtpaleis?!”

,,Nee, we gaan wèèèg”, onthult dochter Maxime per ongeluk. Het is duidelijk zichtbaar dat de ex-kasteelheer zich een hoedje schrikt over de verspreking van zijn dochter.

,,We gaan altijd weg”, zegt Maxime er snel achteraan. Eerder is de familie al in Zweden en de Franse Alpen geweest om te draaien voor hun kerstspecial.

De Meilandjes discussieren voor de camera waar ze graag naar toe zouden willen gaan, echter is bij hun de locatie allang bekend.

,,Maar wat wordt het?” wordt ze gevraagd. ,,Nee, gaan we niet doen! We gaan niks zeggen”, aldus een lachende Martien Meiland.

Scroll naar boven