Martien en Erica praten opvallend over luxe: ‘Allemaal onzin’

WhatsApp Image 2024 06 07 at 104907jpg

De familie Meiland is een bekend fenomeen in Nederland. Hun imposante villa’s en dure auto’s doen vermoeden dat ze omgeven zijn door luxe. Maar beweren ze werkelijk dat ze niet geven om al die rijkdom?

In hun realityshows tonen de Meilandjes graag hun weelderige levensstijl, met peperdure verbouwingen en snelle auto’s. Zelfs als ze niet bezig zijn met luxe, zijn ze aan het verhuizen.

Populariteit Maxime Meiland daalt hard: ‘Er hangt een vervelend sfeertje om haar heen’

In een interview met Weekend beweren Martien en Erica echter dat dit alles niet volledig waar is! Ze streven naar een normaal leven en wie dacht dat ze niet zonder luxe konden, heeft het mis!

Erica Meiland maakt geen vrienden: ‘Dat was toch vreselijk, je moet je schamen’

Voor hun nieuwe programma reizen Martien en Erica door heel Europa om te kamperen, zonder al te veel luxe. “Ik heb niet veel luxe nodig, ik hou niet van een luxe leven,” zegt Erica.

Erica doet boekje open over liefde van Martien: ‘Hij had een paar keer met hem afgesproken’

“Het is aangenaam om in een compacte camper te reizen. Ik verlang naar een regenachtige avond, zodat we gezellig binnen spelletjes kunnen spelen.”

Erica doet boekje open over liefde van Martien: ‘Hij had een paar keer met hem afgesproken’

De luxe en weelde mogen dan afwezig lijken als het om hun huizen gaat. Momenteel laten ze een eigen villa bouwen waar ze volgend jaar zullen wonen. Maar zelfs daar streven ze naar eenvoud.

Man haalt snoeihard uit naar de familie Meiland: ‘ronduit onaangenaam’

“Velen verlangen tegenwoordig naar een regendouche aan het plafond. Ik ben daar totaal niet in geïnteresseerd,” verklaarde Martien. “Ik ben tevreden met een gewone douchekop. Al die poespas.”

Moeten we ons zorgen maken om Martien? ‘Op zich valt het bij mij nog wel mee’😥😲

Dus blijft de vraag of luxe en rijkdom echt buiten de deur worden gehouden door de Meilandjes, maar de bouw van hun eigen villa spreekt voor zich!

Martien Meiland sceptisch over deze dame: ‘die staat te boek als onbetrouwbaar!’

1. Dit gaat echt niemand geloven hoor!
2. Dat kunnen ze we zeggen maar we zijn niet helemaal gek!
3. Bijzondere uitspraken, geloven ze het zelf?
4. Ze bewijzen toch telkens weer het tegendeel
5. Keep on dreaming, moeilijk te geloven…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven