Marco Borsato krijgt steun uit onverwachte hoek: ‘Hij heeft het niet gedaan’😲🤨

De showbizzvrienden van Marco Borsato trekken hun handen van hem af, maar één collega-BN’er blijft hem trouw: positiviteitsgoeroe Emile Ratelband. 

Heeft Emile advies voor Marco? ‘Hij moet naar buiten komen met zijn verhaal’, zegt Ratelband tegen Story. ‘Zij zegt dat hij aan haar heeft gezeten, hij moet vertellen dat het niet zo is.

Waarom moet zij wel worden geloofd en Marco niet? Hij moet opkomen voor zijn rechten!’ Emile is overtuigd van Marco’s onschuld. ‘Hij heeft het niet gedaan. Het past niet bij zijn karakter.

Het is een lieve gozer. Hij schurkt tegen het vrouw-zijn aan. Je kunt je goed voorstellen dat als hij bij jou op visite is hij zijn arm om je dochter heenslaat.

Of om je vrouw, zoals in dit geval omdat een meisje haar vader kwijt is of een vrouw haar man. Dat doet hij met zijn liedjes ook.

Die zijn als een warme deken die je over je heen krijgt. Iemand kan alleen maar zo zingen als hij écht zo is.

Dat is nu een beetje het probleem, Marco is een heel zachte jongen, geen straatvechter zoals je in dit soort situaties moet zijn.

We moeten ook een beetje uitkijken dat hij niet van een brug afspringt in de tussentijd. Daar maak ik me oprecht zorgen om. Ik wil vanaf deze plek ook zeggen: Marco je staat niet alleen. Ik sta achter je!’

Scroll naar boven