Man wil geen lelijke vrouwen op date: ‘Dan lijken ze op een ananas’

Onlangs plaatste de 42-jarige Kevin uit Schotland een nogal ongebruikelijke video op het platform TikTok.

Automatische concepten

In de video maakt hij duidelijk dat hij in de toekomst geen dates meer wil hebben met vrouwen die hij als onaantrekkelijk beschouwt.

Hij verklaart openlijk in de video: ”Ik besef dat ik zelf geen Brad Pitt ben, maar ik wil iemand die er normaal uitziet.”


Regelmatig deelt Kevin, een treinmachinist en alleenstaande vader, video’s op TikTok, vaak samen met zijn hond Blade.


In zijn recente video spreekt hij over zijn zoektocht naar liefde. Momenteel vrijgezel, en Kevin geeft toe dat het vinden van een partner lastig is vanwege zijn ervaringen met vrouwen die hij omschrijft als ‘gebroken boemerang-b*tches’.

Automatische concepten

HijKevin zegt: “Ik verlang naar een prachtige, diamanten vrouw.” Vervolgens schetst hij zijn ideaalbeeld van een partner: “Ik heb maar één eis: als je mooie borsten en een mooi gezicht hebt, dan heb je mijn interesse.”

Daarna legt hij uit waarom hij niet geïnteresseerd is in wat hij beschrijft als ‘Triple B’ (Broken Boomerang B*tches):

“Ik zou ze BBB noemen. Want als je een boemerang werpt, komt hij terug. Nee, in dit geval: rot op en tot nooit meer,” aldus Kevin.


Ook heeft Kevin specifieke voorkeuren als het gaat om het uiterlijk van zijn toekomstige partner. Zo heeft hij bijvoorbeeld een afkeer van opgestoken haar:

Automatische concepten

”Dan lijken ze op een ananas en dat ziet er niet uit,” voegt hij toe. Daarnaast verwacht hij dat een vrouw minstens vier keer per week met hem naar bed gaat.


De reactiesDe reacties op Kevin’s video zijn gemengd en vaak kritisch. Eén van de kijkers heeft gereageerd: “Zielepoot, dit is waarom je nu alleen bent.”

De video heeft veel aandacht getrokken en heeft geleid tot een levendige discussie onder de kijkers. Inmiddels heeft hij de video verwijderd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven