Zangeres Maan bevestigd liefde op het podium: Luid gejoel bij het publiek!😋😍

Het lijkt er nu toch echt wel op dat zangeres Maan de Steenwinkel en Goldband-zanger Karel hun liefde op het podium hebben bevestigd.

Zaterdagmiddag is de zangeres tijdens een optreden op het podium geklommen bij haar ‘nieuwe vlam’… Op beelden is te zien hoe zij bij Karel op het podium staat.

Maan zingt een stukje mee van een bekend liefdesliedje, Ik Haat Je. Een deel van de tekst luidt: “Van hier tot aan de maan en terug.”

Maar verschijnt groot in het beeld bij de woorden “Ik hou van jou”. Vervolgens is te zien dat ze een grote knuffel geeft aan Karel.

De laatste maanden werden er op enkele juicekanalen al meerdere kiekjes gepost van de zangeres met Karel. Er werd toen al beweerd dat zij een relatie hebben.

Onlangs confronteerde RTL Boulevard de zanger nog met deze geruchten, hij gaf een vaag antwoord. “Ik weet niet hoe ‘de Maan’ in elkaar zit. ‘s Nachts bloeit het op en vind ik het een mooi zicht. Zo ver en onbereikbaar”, aldus Karel.

De zangeres vertelde onlangs in de Grazia nog over haar mogelijke liefde. “Ik vind niet dat mensen dat allemaal hoeven te weten, maar ik wil er ook weer niet spastisch over doen. Ik ben gewoon lekker aan het flierefluiten.”

“Op privégebied zou ik het mooi vinden om uiteindelijk een mooi gezin te krijgen en mama te worden”, vertelt Maan.

“Chantal Janzen, mijn ’tweede moeder’, vind ik een goed voorbeeld van hoe je carrière en familie goed kunt combineren. Het ziet er altijd zo gebalanceerd uit bij haar.”

Maar ze heeft ook nog een andere wens: “Mijn vriendinnetjes, broertje en ouders zijn zo’n steady factor in mijn leven. Dat ze nog maar lang gezond mogen blijven…” aldus Maan.

Auteur

Scroll naar boven