Louisa Janssen tot op het bot gekwetst: ‘Ik vind het echt heel erg’😱😢

Louisa Janssen had zich verheugd op een leuk bezoekje naar de kinderboerderij met haar zoontje, echter verliep het bezoek anders.

Terwijl ze met zoonlief de diertjes aan het aaien was, werd ze door een medewerker aangesproken als meneer. ,,Ik schaamde me.”

,,Er kwam een man aan en die sprak me aan als: ‘Meneer je mag hier niet roken’. Oké dat snap ik nog roken mag niet, sorry dat wist ik niet.

Maar om mij dan op een terras meneer te noemen in het bijzijn van mijn kind!”, vertelt Louisa geschrokken en verdrietig op Instagram.

,,Ik schaamde me en schrok hier heel erg van, ik vroeg: ‘Meneer weet je wel wie ik ben?”’, vertelt ze verder. De man knikte gaf aan haar te herkennen.

,,Dan weet je toch ook dat ik een vrouw ben? Ik vind het echt heel erg dat er nog steeds van die kwallen zijn in Venlo die het leuk vinden om mij meneer te noemen.”

Ze vond het meest erge dat haar zoontje erbij was. ,,Mijn kind vroeg in de auto: ‘Waarom zei hij meneer tegen jou mama? Jij bent toch geen meneer?’ En dat doet mij dan zoveel verdriet.”

Scroll naar boven