Louisa Janssen vraagt om hulp voor afscheid na verdrietig nieuws

WhatsApp Image 2024 06 19 at 105213 2jpg

Op dit moment gaat Louisa Janssen door een moeilijke periode van rouw. Na het verlies van haar broertje twee jaar geleden, heeft ze nu opnieuw een dierbaar familielid verloren: haar oom is plotseling overleden.

Louisa deelt haar gevoelens over dit trieste nieuws op Instagram. Ze vraagt haar volgers om hulp, omdat haar oom geen verzekering had en de familie financiële moeilijkheden ondervindt bij het regelen van een passend afscheid.

“Zonder verzekering kunnen we hem geen waardig afscheid geven; mijn nicht Johanna en wij als familie willen vragen om een klein beetje steun,” vermeldt Louisa op haar Instagram.

Ze benadrukt dat er geen verplichting is om bij te dragen, maar dat alle steun bijdraagt aan het kunnen regelen van een mooi afscheid voor haar oom.

Louisa heeft in het verleden al gesproken over persoonlijke uitdagingen die haar diep hebben geraakt en haar bijna tot een burn-out dreven.

Vriendschap Michella en Louisa verbroken: ‘Na de actie heb ik besloten afstand te nemen’

“Ik was boos en verdrietig. Ik heb veel spijt van mijn gedrag naar de mensen die dichtbij me staan,” bekende ze eerder.

Louisa heeft eerder dit jaar een periode in het buitenland doorgebracht om te rouwen en het verlies te verwerken, wat naar eigen zeggen helend voor haar is geweest.

Louisa staat nu voor een nieuw obstakel door het onverwachte verlies van haar oom. Onze gedachten gaan uit naar Louisa en haar familie in deze zware periode.


Er wordt op een donatiepagina aandacht gevraagd voor het streven van Louisa en haar familie om een totaal van 12.500 euro te bereiken voor de kosten van het afscheid van haar oom.


1. Een waardig afscheid is de hoop van Louisa.
2. Er wordt benadrukt dat niemand verplicht moet voelen.
3. Opnieuw treft de familie een groot plotseling verlies.
4. Het ontbreekt helaas aan verzekering en financiën.
5. Een bescheiden steun wordt gevraagd aan vrienden en volgers.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven