Lil Kleine laat zich uit over uitspraken van Patty Brard: ‘Dat vind ik niet gepast’

Recent heeft rapper Lil Kleine, oftewel Jorik Scholten, gereageerd op bezorgdheid die was geuit door Patty Brard over zijn zoon Lío.

Tijdens een gesprek met RTL Boulevard gaf Scholten aan dat hij de opmerkingen van Patty Brard als onprettig heeft ervaren.

Patty Brard maakt zich zorgen om zoontje Lil Kleine en Jaimy Vaes: ‘Ik kan er niet over uit’

Dit gesprek vond plaats in de context van zijn hernieuwdeTwee jaar na het incident waarbij hij betrokken was bij een confrontatie met Jaimie Vaes, krijgt rapper Lil Kleine weer veel aandacht in de media. Onlangs was hij het onderwerp van een veelbesproken documentaireserie die nu te streamen is.

Na een tv-optreden deelde Scholten, in een gesprek met RTL Boulevard’s Aran Bade, details over zijn contact met zijn zoontje Lío, die momenteel bij zijn moeder verblijft.

“`html

Jaimie Vaes betrapt met verkoop van deze items: ‘Daar krijgen we nu toch wel twijfels over’

“`

De heer Scholten hoopte dat hij zijn zoon vaker zou kunnen zien, vooral als Lío naar Nederland zou verhuizen voor school.


“Nou, ze zijn op Ibiza, ze wonen op Ibiza. Tussen ons gezegd: ze komen misschien naar Nederland, omdat hij in Nederland naar school gaat en dat zou betekenen dat ik hem dan veel vaker ga zien en lekker naar school kan brengen en uit school kan halen. Dat zou heel fijn zijn,” antwoordde hij.


“`html


Er werd onthuld dat Jaimie geen toestemming had gegeven voor hun betrokkenheid in de documentaireserie, waardoor Vaes niet in de serie verscheen en Lío geanonimiseerd werd.

Jaimie Vaes betrapt met verkoop van deze items: ‘Daar krijgen we nu toch wel twijfels over’

Tijdens het interview werd Bade Scholten geconfronteerd met Patty Brard’s uitspraken over Lío’s ontwikkeling en de mogelijke invloed van de thuissituatie.

“`

Patty Brard voelt zich behoorlijk belachelijk gemaakt: ‘dan krijg ik een boete’

Brard verklaarde: “Dat kindje praat niet – en ik moet heel goed oppassen wat ik zeg, want ik weet niet waar dat door komt – maar ik denk dat de situatie daar mede debet aan is. (…) Ze kwamen om vijf uur ’s ochtends doorgezopen en doorgesnoven thuis!”

Diva Patty Brard openhartig over haar obsessie: ‘Ik ben wel bang’

Scholten, duidelijk geïrriteerd door de suggestie, weigerde op camera op deze zorgen in te gaan, benadrukkend

Hier zijn enkele dingen die beter privé kunnen blijven.

Dit is de nieuwe vlam van Lil Kleine: Niet te vergelijken met ex Jamie Vaes!

Naar mijn mening is het niet geschikt om dit op camera te bespreken,” zegt Aran terwijl hij corrigeert: “Nee, hoe het met hem gaat, aangezien mensen zich misschien zorgen maken…

Dit is de nieuwe vlam van Lil Kleine: Niet te vergelijken met ex Jamie Vaes!

Volgens Bade veranderde de sfeer aanzienlijk na deze uitwisseling, waarbij de reactie van Scholten zeldzame emotie toonde.

Dit is de nieuwe vlam van Lil Kleine: Niet te vergelijken met ex Jamie Vaes!

Terwijl hij probeerde zijn gebruikelijke façade te behouden, was de emotionele impact duidelijk, wat de complexiteit van Scholten’s publieke en persoonlijke leven benadrukt.

Dit is de nieuwe vlam van Lil Kleine: Niet te vergelijken met ex Jamie Vaes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven