Liefde maakt blind: Vrouw maakt kapitaal over naar de ware zonder hem ontmoet te hebben

Vanaf het begin is de talkshow Dr. Phil-show een groot succes geweest vanwege de vaak bizarre verhalen, en in een aflevering kwam er een verbijsterend verhaal aan het licht.

Terri, een Amerikaanse vrouw, onthulde dat ze bijna $80.000 (omgerekend zo’n €72.000) had overgemaakt naar een man die ze uitsluitend online kende en nooit persoonlijk had ontmoet.

Het verhaal begon twee jaar geleden toen Terri een bericht ontving van een zekere ‘Ricardo’, die zichzelf voordeed als een welgestelde Amerikaan.

Met een romantische boodschap betoverde hij haar meteen. Na ongeveer een maand van conversaties, stelde ‘Ricardo’ voor dat Terri $10.000 investeert in Bitcoin. Hij beloofde dat ze binnen een halfjaar maar liefst $1 miljoen zou terugverdienen.

Ondanks de rode vlaggen en zonder hem persoonlijk te hebben ontmoet, vertrouwde Terri hem genoeg om dit maar liefst acht keer te doen.

‘Ricardo’ beweerde dat hij oorspronkelijkTerwijl ze uit de VS kwam en een huis in Los Angeles had, verbleef ze tijdelijk in Canada, wat verklaarde waarom ze Ricardo nooit fysiek had ontmoet.

Ondanks de waarschuwingsbellen beschouwde Terri Ricardo als haar vriend. Ze voelde zelfs dat ze een relatie met hem had, ondanks dat ze hem nooit had ontmoet.

Terri’s zus voelde dat er iets niet klopte en besloot hulp te zoeken bij Dr. Phil, waardoor de alarmbellen pas echt afgingen.


Terri zei in de show: “Mensen blijven maar zeggen dat Ricardo een verzinsel is, dat hij me bedriegt en dat hij helemaal niet in Canada is.” Ondanks deze zorgen, bleef ze stellig.


“Ik geloof in Ricardo. Ik ben ervan overtuigd dat hij echt is.” Dr. Phil, zichtbaar geschokt door haar vertrouwen, probeerde haar de realiteit van de situatie onder ogen te laten zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven