Winter Vol Liefde-Joshua heeft maling aan kritiek: ‘ga er niet mee stoppen’

Tijdens de meest recente uitzending van ‘Winter Vol Liefde’ werd Joshua verrast toen hij door Benjamin naar huis werd gestuurd.

Hoewel Joshua al het gevoel had dat zijn tijd op de Belalp ten einde liep, kwam het vertrek van Benjamin toch als een verrassing.

Op sociale media krijgt Joshua veel kritiek, maar hij lijkt zich daar niet veel van aan te trekken.


In een recente post op zijn Instagram Story deelde hij een reactie van een volger: “Ik vind Joshua eigenlijk wel een leuke gast! Ondernemend, enthousiast en vrolijk.”


Joshua reageerde enthousiast op deze feedback. Hij zei: “Ik houd gewoon van lachen. Sorry voor de mensen die dit niet kunnen waarderen, maar ga er niet mee stoppen. Lachen is gezond”.


In de aflevering van maandag nam Joshua afscheid van de Belalp en is inmiddels terug in Amsterdam. Daarom zal hij niet meer te zien zijn in ‘Winter Vol Liefde’.


Benjamin uitte voordat Joshua vertrok nog stevige kritiek op hem: “Je bent heel dominant en ik gebruik het woord liever niet maar ook een beetje manipulatief.”

Benjamin merkte op: ”Het is ook een dikke middelvinger naar mij toe en dat vind ik geen fijne eigenschap aan jou.“

Het bleek uiteindelijk dat Joshua niet de juiste match was voor Benjamin, aangezien hun verschillen te groot waren. Voor wie het einde van het programma nog niet heeft gezien, spoiler alert: Benjamin heeft een bewogen reis doorgemaakt.

“`html

Nadat hij aanvankelijk dacht dat Joshua een goede match was, bleek al snel dat er geen klik was. Ook met de andere kandidaten vond hij geen liefde, waardoor Benjamin alleen achterbleef in Zwitserland.

Benjamin voelt zich nu opgelucht nu het liefdesavontuur voorbij is. Hij vertelde aan zijn vriendin Anna, “Ik weet nu beter wat ik wel en niet wil. Een relatie gaat niet werken. Dus ik wil liever een lat-relatie“.

“Ik wil voorlopig even niet meer daten. Ik ga voorlopig
“`“Ik ben er zeker van dat ik het juiste pad zal vinden op mijn reis door het leven als alleenstaande man.” Zijn deelname aan het programma ‘Winter Vol Liefde’ heeft Benjamin in ieder geval veel inzicht gegeven in wat hij zoekt in het leven en in relaties.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven