Meest bizarre video: Vrouw laat teken van leven zien vanuit kist op haar eigen begrafenis!

Dit keer hebben we toch wel een heel erg bizar verhaal waarbij wij ons afvragen hoe dit in hemelsnaam mogelijk is.

In Ecuador namen rouwende nabestaanden afscheid van de 76-jarige Bella Montoya, echter kwamen ze na afloop van de begrafenis erachter dat ze nog leefde.

Op 9 juni werd de vrouw op leeftijd met spoed afgevoerd naar het Martin Icaza Hospital in Babahoyo (Ecuador). Ze vertelde haar zoon dat ze zich helemaal niet goed voelde.

Zoon Gilbert Montoya, Bella’s zoon kreeg drie uur na de opname te horen dat zijn moeder niet meer leefde. Op een certificaat stond de d00dsoorzaak vermeld.

In Ecuador verloopt alles net even iets anders dan in ons kleine landje en vindt een begrafenis vier uur na een 0verlijden al plaats.

Na afloop van de dienst maakten familielieden de kist open om de vrouw nog een laatste maal andere kleding aan te trekken.

Terwijl de vrouw in de kist ligt begint ze hevig naar lucht te happen. Een aanwezige heeft alles met een camera opgenomen en laat weten:

”We zijn hier in 409 Olmedo Street, waar een persoon 0verleden was verklaard door medici, al uren in de kist lag en uiteindelijk nog in leven blijkt.”

#Ecuadoran Woman Wakes Up Inside Coffin At Her Own Wake. https://t.co/CzP4iT56nV pic.twitter.com/9HsBZpTCmL

— GAROWE ONLINE (@GaroweOnline) June 12, 2023

“Ze heeft moeite om te ademen. We hebben de hulpdiensten gebeld, maar ze zeiden dat ze ons terug zouden bellen en dat er geen ambulance is.”

Zoon Gilbert staat perplex. ”Met haar linkerhand sloeg ze tegen de kist en haar hart klopte. Hoe kan dit? We hebben zelfs een 0verlijdensakte gekregen?”

Uiteindelijk is de dame in kwestie gelukkig alsnog naar het ziekenhuis overgebracht. ”Haar hart is stabiel en ze blijkt niets te mankeren.

Doktoren vertellen ons dat mijn moeder catalepsie heeft ervaren. Dat is een bepaalde toestand die vaak voorkomt bij schizofrenie of in hypnotische trances.”

Zoonlief Gilbert weet niet wat hem overkomen is. ”Ik probeer alles op een rijtje te zetten. Ik had al afscheid genomen van mama. Nu moet ik eraan wennen dat ze nog leeft.”

Auteur

Scroll naar boven