Leontine tot over haar oren verliefd: ‘Heeft ons nog dichter bij elkaar gebracht’🤔😣

Leontine heeft een bijzondere ervaring achter de rug. Op haat Instagram -account deelt ze een aantal prachtige kiekjes van haar geweldige vakantie in Afrika.

Leontine heeft samen met een aantal vriendinnen genoten van de indrukwekkende natuur in Afrika. “Wat een onvergetelijke reis, wat een beleving, wat een schoonheid!

Ik was al verliefd op Afrika door de vele reizen die ik gemaakt heb voor Cordaid Memisa, de lieve mensen, de prachtige dieren én de geweldige natuur, ze zitten voor altijd in mijn hart”, schrijft Leontine op Instagram.

“Stuk voor stuk vrouwen die heerlijk gek, mooi, puur, grappig, lief en spiritueel zijn en deze reis heeft ons nog dichter bij elkaar gebracht en daar ben ik mega dankbaar voor.”

Uiteraard mocht een safari niet ontbreken. Echter liep de dag van de safari, vorige week, iets anders dan verwacht, Leontine was namelijk behoorlijk ziek.

Al twee jaar lang proberen Leontine en haar vriendinnen deze bijzondere trip te plannen. Ditmaal hebben zij niet voor een vakantie op Ibiza gekozen.

Ruiters en haar beste vriendinnetjes kozen voor een vakantie naar Afrika, heerlijk in de natuur en uiteraard op safari om de mooiste dieren te bewonderen.

Inmiddels zijn de dames al een aantal dagen aan het genieten van hun bijzondere reis en nu stond er het hoogtepunt op de planning, een safari!

,,Na een kopje gemberthee zijn we om 6 uur vertrokken. Een safari van ruim 13 uur”, laat Leontine weten op Instagram.

De dag verliep helaas anders dan verwacht voor Leontine. ,,Ik werd in de nacht misselijk en dat heeft de hele dag geduurd!

Ben uiteraard wel meegegaan op safari want had alles wat we gezien hebben voor geen goud willen missen.”

Op Instagram deelt Leontine de prachtige beelden van de safari met haar volgers. Ondanks de misselijkheid was het een dag om nooit meer te vergeten.

De dames hebben ontzettend veel dieren gezien, jachtluipaarden, gieren, zebra’s, olifanten, hyena’s, leeuwen, nijlpaarden en giraffen.

Scroll naar boven