Leontine maakt op pijnlijke manier duidelijk dat Marco geen onderdeel van haar leven meer is!😲😫

Het moge inmiddels duidelijk zijn dat Leontine haar leven weer probeert op te pakken. Met haar kinderen en vrienden aan haar zijde gaat haar dat ook zeker lukken.

Afgelopen week trok Leontine er weer op uit met vriendinnen. De koffers werden ingepakt en het gezelschap vertrok naar het buitenland.

De vakantie was heerlijk en ze hebben dan ook volop genoten, echter is de tijd aangebroken om weer richting huis te gaan.

Vorig jaar groeiden Leontine en Marco weer naar elkaar toe maar door alle misstanden rond The Voice of Holland is het nu echt definitief over en uit.

Leontine ging uiteraard door een ontzettend moeilijke periode heen en voor haar drie kinderen die zij samen met Marco heeft, was het ook enorm zwaar.

Ze probeerde de focus op haar kinderen en vrienden te leggen en de laatste tijd zien we Leontine er dan ook vaker op uit trekken.

De afgelopen maanden hebben we met regelmaat kunnen genieten van foto’s en video’s waarin Leontine te zien was met haar vriendinnen in het buitenland.

Afgelopen week kon de koffer wederom ingepakt worden, dit om heerlijk te genieten van het prachtige zonnetje in het buitenland.

Maar het was nu weer tijd om naar huis te gaan. ,,Ik wil eigenlijk nog niet naar huis maar ik moet…”, schrijft ze bij een foto van haar laatste avondmaal op vakantie. ,,Er wachten een aantal lieverds op mij.”

Bij de foto heeft Leontine haar drie kinderen Jada, Luca en Senna getagd én hun hond Obi. De naam van Marco is niet te zien, kortom hij is geen onderdeel meer van haar gezinnetje.

Scroll naar boven