Lee Towers probeert positief te blijven na heftige gebeurtenis: ‘Hoort ook bij het leven’

In een recent interview met Showbuzz reflecteert Leendert Huijzer, beter bekend als Lee Towers, op de gebeurtenissen van het afgelopen jaar.


Hoewel 2023 nog niet helemaal voorbij is, heeft de zanger al een reeks aan persoonlijke en professionele ervaringen achter de rug.


Dit jaar was voor hem zowel uitdagend als memorabel, met verschillende persoonlijke tegenslagen en triomfen.

Het afgelopen jaar heeft Towers te maken gehad met verschillende fysieke ongelukken, waaronder het breken van zijn hand en heup.

Niet alleen op fysiek gebied was het een moeilijk jaar voor hem; ook in zijn privéleven heeft hij veranderingen doorgemaakt, met het verlies van enkele schoonzussen.

Filosofisch reflecteert hij op deze verliezen: “Dat hoort ook bij het leven. Pas dan realiseer je jezelf dat het toch allemaal heel betrekkelijk is.”


Towers spreekt de hoop uit dat hij en zijn dierbaren gezond mogen blijven en kunnen genieten van elkaars gezelschap als ze vooruitkijken naar 2024.


Hij zegt: “Dat we gezond mogen blijven en mogen blijven genieten: van de kinderen, van de kleinkinderen, van de achterkleinkinderen, familie en vrienden. Pluk de dag en tel je zegeningen.”


Lee, ondanks zijn leeftijd van 77 jaar, voelt zich nog steedsLee Towers blijft energiek en fit door regelmatig te oefenen op de hometrainer en tweemaal per week naar de sportschool te gaan. Over zijn conditie zegt hij:

”Mijn conditie is als die van een paard. Als je een heupbreuk oploopt, moet je een jaar revalideren. Dat is iets waar je eigenlijk geen tijd voor hebt. Maar ja. Zo werkt dat natuurlijk niet”, lacht hij.

Hij beschrijft 2023 als een ‘onwaarschijnlijk mooi jaar’, ondanks de uitdagingen die op zijn pad kwamen.

Genoemde hoogtepunten zijn onder andere het kampioenschap van Feyenoord, een bijzondere ontmoeting met de koninklijke familie, en het dertig keer zingen tijdens de marathon.

Het verhaal van Towers getuigt van veerkracht en optimisme, aangezien hij ondanks tegenslagen positief blijft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven