Lee Towers totaal niet onder de indruk van volkszanger André Hazes!🙏😫

André Hazes is sinds zijn breuk niet meer zo heel erg geliefd in ons kleine landje. Ook nu heeft hij flink wat woede op de hals gehaald met een uitspraak naar het ANP.

Hij liet namelijk weten dat hij zanger Lee Towers van de troon af wil stoten. Deze uitspraak viel bij heel veel mensen in het verkeerde keelgat.

In zijn carrière heeft Lee Towers maar liefst 51 keer in Ahoy gestaan. Vanwege zijn leeftijd zijn de optredens nu wel aan het einde gekomen.

Tijdens het gesprek met het ANP zei Hazes: “Daar wil ik overheen. Ik wil op een dag mr. Ahoy zijn. Ahoy moet echt van mij worden.”

Lee Towers zelf ligt niet echt wakker van deze uitspraak. “Ach, daar moet je reëel mee omgaan toch? Het is niet na mij de zondvloed, hij doet het goed en is jong genoeg. Maar als je ziet dat ik 51 keer in die zaal in Ahoy heb gestaan, is hij nog wel een paar jaar bezig.”

Enkele maanden geleden tijdens een optreden van de Streamers kreeg Hazes er ook behoorlijk van langs. Tijdens dit optreden had hij namelijk een gouden microfoon in zijn hand en dat kan absoluut niet volgens velen.

Lex Uiting legt uit wat daar verkeerd aan is: “Er is maar één man die natuurlijk in Rotterdam een gouden microfoon mag hebben: Lee Towers!”

Auteur

Scroll naar boven