Fans halen uit naar Ladies of Soul: ‘Jullie moeten je schamen’

WhatsApp Image 2024 04 03 at 102711 PMjpg

Na bekendmaking dat Glennis Grace niet langer onderdeel is van Ladies of Soul, uiten fans hun ongenoegen. Op Instagram stromen de reacties binnen, waaronder: “Jullie moeten je schamen!”

“WIJ ZIJN TERUG. Haal je tickets vrijdag om 10:00 uur,”, kondigt Ladies of Soul aan op Instagram. Ondanks deze aankondiging van hun terugkeer, wordt er naast enthousiasme ook kritiek geuit.

Velen zijn het oneens met het besluit om Glennis Grace uit de groep te zetten. “Slechte keuze om Glennis Grace zo te laten vallen!”, reageert een boze fan. Een ander sluit zich daarbij aan:

Glennis doet onthulling over deze bekende man: ‘Hij is een soort vaderlijk figuur voor me’

“Zonder Glennis is er helemaal geen Ladies of Soul. Jullie zijn afschuwelijk, zonder enige ziel. Je helpt je ‘vriendin’ om haar leven en carrière weer op de rails te krijgen, en dan vraag je haar vrijwillig te vertrekken.”

Spannend moment voor Glennis Grace: Oog in oog met vijftig medewerkers van de Jumbo!

Fans vinden dat de dames zich moeten schamen en geven aan liever naar een concert van Glennis te gaan.

Glennis voelt zich gesteund door deze steunbetuigingen. “Lieve allemaal, bedankt voor jullie steun,” reageert ze onder het bericht.

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

“Het is hartverwarmend, echt waar! Maar ik ben oké, echt waar… Ik ben dankbaar voor de mooie jaren die ik heb gehad bij Ladies of Soul.”

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

”Hoewel het nog pijnlijk is, staan er mooie dingen op de planning voor mij. Zoals de Whitney Tribute op 6 oktober in AFAS en andere mooie projecten. Let go and let god.”

Glennis Grace volledig controle kwijt: ‘voelt letterlijk alsof je geen adem krijgt’
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven