Nicol Kremers doet aantal heftige uitspraken na therapie: ‘Dat is het enige dat ik er over zeg’

Nicol Kremers, voorheen bekend van het televisieprogramma “Massa is Kassa”, heeft recentelijk gesproken over haar worstelingen met een posttraumatische stressstoornis (PTSS).

Zij wijt deze aan vermeend misbruik en mishandeling door haar ex Peter Gillis. In een openhartig interview met Story deelt ze haar ervaringen en haar weg naar herstel.

Bewoners vakantiepark woest op Peter Gillis: ‘Hij laat ons gewoon aan ons lot over’

Nicol geeft aan nog steeds momenten van strijd te ervaren na een periode in Thailand te hebben doorgebracht voor traumatherapie, maar merkt op dat er vooruitgang is.

Nicol Kremers heeft kiekjes laten maken op heilige locatie: Lef en lak aan alles en iedereen

“Het is een enorme achtbaan geweest waar ik nog steeds af en toe last van heb, maar het gaat steeds beter,” legt Nicol uit.

Nicol Kremers laat zich van haar zakelijke kant zien en is van plan haard door te pakken!

Ze legt de nadruk op het belang van behandeling in het buitenland, waar ze zich volledig kon concentreren op haar herstel.

Nicol Kremers heeft verhuisplannen: ‘Om eventuele straf te ontlopen’

‘Ik heb verschillende therapieën gevolgd, zowel in Thailand als in Nederland. Het voordeel van behandeling in het buitenland is dat je uit je comfortzone wordt gehaald en je je vierentwintig uur per dag op je herstel kunt richten. Dat heeft mij enorm geholpen vooruit te komen.’

Nicol Kremers krijgt advies om haar woning te verlaten: ‘voorlopig niet terug te komen’

Onderstreept wordt de ernst van de situatie door de aangifte die Nicol tegen Peter heeft gedaan, betreffende mishandeling en verkrachting.

Nicol Kremers vreest voor haar leven: ‘voelt zich niet veilig thuis en wil beveiliging en cameras’

Discreet blijft ze over de voortgang van de rechtszaak en de mogelijke uitkomsten daarvan, verwijzend naar de instructies van de rechter en het wachten op het Openbaar Ministerie.

Als er verdere ontwikkelingen zijn, wordt u op de hoogte gehouden.

Nicol Kremers gaat door moeilijke periode: Haar kinderen hebben alles gezien!

Nicol deelt niet haar standpunt over wat een passende straf zou zijn voor Peter, maar ze uit wel haar voortdurende angst en gevoelens van onveiligheid sinds de gebeurtenissen.

Manager Nicol Kremers doet bizarre onthulling: ‘de waarheid boven tafel’

‘Soms ben ik nog bang en voel me onveilig. Dat is het enige dat ik er over zeg,’ aldus Nicol in gesprek met het weekblad.

Peter Gillis probeert Nicol de mond te snoeren: Eist 1,68 miljoen euro binnen drie dagen!

Naast haar persoonlijke strijd en herstel, werpt dit verhaal ook licht op bredere kwesties zoals veiligheid, gerechtigheid en het belang van mentale gezondheidszorg.

Nicol Kremers krijgt advies om haar woning te verlaten: ‘voorlopig niet terug te komen’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven