Man laat peperduur kostuum van Bordercollie maken om als hond door het leven te gaan!

Van kleins af aan koestert de Japanse Toco een bijzondere, unieke en toch wel vreemde droom: hij wil altijd al een hond zijn.


Onlangs heeft hij om deze droom werkelijkheid te laten worden een kostuum van een bordercollie aangeschaft dat maar liefst 12.480 dollar kostte.


Hoewel Toco zich nu uitleeft door te blaffen en te kwispelen, maakt hij zich zorgen over hoe zijn vrienden hierop zullen reageren.

“`html


Door middel van een interview met de Britse krant Mirror, deelde hij zijn zorgen. Hij zei: “Ik spreek er maar zelden over met mijn vrienden, uit angst dat ze mij zouden raar vinden.”


“Toen ik aan mijn familie en vrienden vertelde dat ik als een dier verder wilde gaan, reageerden ze erg verbaasd en dat heeft me erg gekwetst.”


De fascinatie van Toco om een dier te zijn, stamt al uit zijn kindertijd.

“`Reflecterend op de situatie, vraagt hij zich af: ”Was het misschien een verlangen naar een transformatie?”

Gedurende de tijd heeft Toco verschillende vaardigheden ontwikkeld om meer op een hond te lijken. Dit omvat onder andere het eten van nep hondenvoer en het nabootsen van het luie gedrag van een hond.

Soms trekt hij zijn kostuum aan en gaat hij zelfs naar buiten voor een wandeling, waar hij opmerkt: “Mensen kijken dan heel erg vreemd, maar dat vind ik niet erg. Ze zijn het gewoon niet gewend.”


Het kostuum is gecreëerd door Zeppet, een Japans bedrijf dat bekend staat om zijn werk in sculpturen en filmmodellen. Het kostte 40 dagen om te vervaardigen, mede door de voortdurende verzoeken om verbeteringen van Toco.


Nu het kostuum perfect past, voelt Toco zich volledig als een hond. Hij vindt veel steun binnen een gemeenschap van mensen die zich ook als huisdieren voordoen. Toco zegt hierover: “Dat doet me goed”.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven