Koppel zoekt andere mensen om mee af te spreken, maar zonder succes: ‘Ze beoordeelden ons op ons uiterlijk’

kop 1jpg

Al 12 jaar lang hoopten Elvis Sharps, 43, en zijn vrouw Tracey Doncaster, 55, uit Chandler’s Ford in het VK, hun relatie te vernieuwen door deel te nemen aan de swingerswereld.

Niet alleen zochten ze naar nieuwe ervaringen in de slaapkamer, ook wilden ze hun sociale kring uitbreiden.

Helaas, hun verwachtingen werden niet waargemaakt. Bij een bezoek aan een swingersclub werden ze geconfronteerd met onverwachte afwijzingen.

Elvis deelde teleurgesteld: “Ze noemden ons ‘dik’ en vroegen of we moeder en zoon waren,” waardoor hij besefte dat zij meer te bieden hadden dan oppervlakkige oordelen.

Na talloze pogingen vond het stel slechts één ander stel dat bereid was hen een paar keer te ontmoeten.

Er ontstond verwarring bij Elvis toen de nieuwe kennissen plotseling verdwenen.

“Elvis zei dat mijn vrouw een op en top dame is. Hij vindt het leuk als ze aantrekkelijk gevonden wordt door een andere man, zodat hij kan toekijken,” vertelde hij.

Tracey deelde haar frustratie over de ervaring, zeggende: “Die wereld blijkt niet zo mooi te zijn als gedacht. Het spijt me dat we eraan begonnen zijn en ik wil anderen waarschuwen om deze stap niet te zetten.”

Elvis en Tracey hebben besloten te stoppen met hun zoektocht in de swingerswereld na tegenslagen en zeggen gelukkiger dan ooit te zijn, enkel met elkaar.


Er wordt overwogen door het koppel om in het huwelijksbootje te stappen, waarmee wordt aangetoond dat zij, ondanks moeilijkheden, elkaar weer hebben gevonden.

Swingers Elvis and Tracey geven hun ‘spannende hobby’ op na doodsbedreigingenhttps://t.co/hwZhRRcjAC pic.twitter.com/nOBq1iD6FW— Daily Star (@dailystar) 23 januari 2024

1. Verlangt niets anders dan toekijken.
2. Het koppel zoekt intensief maar zonder succes.
3. Hun waarde reikt verder dan oppervlakkige beoordelingen.
4. De realiteit voldoet niet aan hun verwachtingen.
5. Het koppel is op zoek naar nieuwe ervaringen in de slaapkamer.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven