Koppel zoekt anders stelletje maar zonder succes: ‘Ze oordeelden op ons uiterlijk’

WhatsApp Image 2024 04 19 at 143636jpg

Al 12 jaar lang hoopten Elvis Sharps, 43, en zijn vrouw Tracey Doncaster, 55, uit Chandler’s Ford in het VK, hun relatie te vernieuwen door de wereld van swingers te verkennen.

Hun intentie was niet alleen om nieuwe ervaringen op te doen in de slaapkamer, maar ook om hun sociale kring uit te breiden.

Helaas, de werkelijkheid voldeed niet aan hun verwachtingen. Bij een bezoek aan een swingersclub werden ze geconfronteerd met onverwachte afwijzingen.

“Opmerkingen zoals ‘dik’ en de vraag of we moeder en zoon waren, werden naar ons toegegooid,” deelde Elvis teleurgesteld, ervan overtuigd dat ze meer te bieden hadden dan oppervlakkige oordelen.

Na vele pogingen vonden ze slechts een ander koppel dat bereid was hen een aantal keren te ontmoeten.

Echter, deze nieuwe bekenden verdwenen spoorloos, wat bij Elvis veel onbegrip opriep.

“Mijn vrouw is een volwaardige dame. Het zou geweldig zijn als ze begeerd werd door een andere man, zodat ik kan toekijken,” zei Elvis.

Tracey voegde gefrustreerd toe over de ervaring: “De wereld is niet zo prachtig als het lijkt. Ik wou dat we deze stap nooit hadden gezet en ik wil anderen waarschuwen om er niet aan te beginnen.”

Desondanks zijn Elvis en Tracey gestopt met hun zoektocht in de swingerswereld en zeggen ze nu gelukkiger dan ooit te zijn, alleen met elkaar.

Het duo overweegt zelfs om te trouwen, als bewijs dat ze, ondanks de tegenkantingen, elkaar opnieuw hebben gevonden.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven