Frans Duijts openhartig over aandacht van vrouwen: ‘Ik heb sowieso nooit te klagen gehad’

De Nederlandse zanger Frans Duijts heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan door maar liefst veertig kilo af te vallen, wat een indrukwekkende prestatie is.

Ondanks zijn plezier in zijn nieuwe uiterlijk, bekent Duijts dat hij eerder ook geen gebrek had aan vrouwelijke aandacht. Zijn recente openhartigheid volgt op de documentaire over André Hazes junior uit 2022.

Frans Duijts gesloopt in programma: ‘Dikke patser, ben je gek geworden ofzo?’

Duijts, die…In een interview met weekblad Story heeft een man, die bekend staat om zijn liefde voor alcohol, toegegeven dat hij in het verleden regelmatig liters Bacardi dronk. Hij bekende zelfs dat hij soms onder invloed op het podium heeft gestaan en beschreef dit gedrag als een gevoel van onoverwinnelijkheid. “Je denkt dat je alles aankan, en dat je je alles kunt veroorloven.”

Deze twee bekende Nederlanders halen hard uit naar Frans Duijts: ‘Dikke narcist’

Er was eens een zanger, hij stond bekend om zijn liefde voor snackbarlekkernijen zoals shoarma en bitterballen, op een gegeven moment woog hij rond de 140 kilo.

Deze twee bekende Nederlanders halen hard uit naar Frans Duijts: ‘Dikke narcist’

Na een gastric sleeve-operatie, een ingreep om de maag te verkleinen, is hij echter bijna 40 kilo afgevallen.

Deze twee bekende Nederlanders halen hard uit naar Frans Duijts: ‘Dikke narcist’

In de Telegraaf onthulde Duijts dat zijn vrouw niet van magere mannen houdt en hem liever niet verder wil zien afvallen, ondanks dat hij zijn nieuwe gewicht lijkt te behouden.

Frans Duijts krijgt de volle lading: ‘Jij bent de realiteit volledig verloren’

Zelfs toen hij zwaarder was, herinnert hij zich dat hij altijd populair was bij vrouwen. Hij zei: “Sowieso heb ik nooit te klagen gehad over weinig aandacht van vrouwen toen ik te zwaar was. Ze vonden me een knuffelbeer”

Stoute jongensdroom Frans Duijts wordt werkelijkheid: ‘Kan bijna niet slapen’

Duijts benadrukt dat hij, hoewel hij af en toe nog geniet van een rum of een snack, niet meer excessief eet en drinkt zoals voorheen.

Frans Duijts heeft spijt: ‘Dat zou ik nu niet meer laten gebeuren’

Desondanks blijft hij professioneel verbonden met drank, aangezien hij sinds 2019 zijn eigen drankhandel, genaamd “5 O’ clock”, in Tiel runt.

Stoute jongensdroom Frans Duijts wordt werkelijkheid: ‘Kan bijna niet slapen’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven