Hoe is het nu met Joost Klein na het moeilijke weekend?

jjjpg

Terug op Nederlandse bodem is Joost Klein, de deelnemer aan het Eurovisie Songfestival uit Nederland, na zijn terugkeer zondagavond.

Op Lelystad Airport kwam Joost Klein aan rond half acht, zoals gemeld door RTL Boulevard, en zijn reis was met een privévliegtuig.

De terugkeer volgt op zijn diskwalificatie tijdens het Eurovisie Songfestival, vanwege een incident met een cameravrouw kort na zijn optreden in de tweede halve finale.

Zowel NPO als AVROTROS hebben bezwaar aangetekend tegen de beslissing met betrekking tot het incident. AVROTROS beweert dat het slechts ging om een “dreigende beweging”, terwijl de European Broadcasting Union (EBU) meldt dat de cameravrouw een ander verhaal heeft.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Ook werd gemeld door de Zweedse krant Aftonbladet dat haar camera ernstige schade opliep tijdens het incident.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

RTL Boulevard meldt dat Twan van de Nieuwenhuijzen, hoofd van de selectiecommissie, heeft aangegeven dat Klein zich naar omstandigheden ‘best wel oké’ voelt.

Het afgelopen weekend is door hem beschreven als emotioneel en gecompliceerd, met nog onverwerkte emoties.

“We zijn natuurlijk heel erg teleurgesteld,” voegde hij toe. Ondanks de tegenslag heeft het team de finale met gemengde gevoelens gevolgd.

Deel van de afterparty van het Songfestival heeft Klein zelfs bijgewoond. “Joost is een knappe en sterke persoonlijkheid. Zo staat hij daar in en zo gaat hij ermee om,” concludeerde Twan.

Deze editie van het songfestival zal niemand inderdaad snel vergeten!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven