Guus Meeuwis en zijn vrouw choqueren volgers: ‘Afschuwelijk’😱🤢

Het is hartje zomer en zanger Guus Meeuwis en zijn vrouw Manon Meijers hebben een feestje te vieren. Uiteraard delen zij dit met hun volgers online.

Het koppel plaatste een foto op hun Instagram-account en hun volgers en fans waren op zijn zachtst gezegd verbaasd.

Bij het zien van deze foto zien we plots het normaliter zo nuchter ogende stelletje, op een hele andere manier.

Op het zomerse kiekje is te zien dat de twee gigantische kettingen dragen. Deze kettingen laten de wenkbrauwen van hun volgers fronsen.

De zanger draagt een ketting met daaraan een hanger met in het groot de naam Manon, en zij draagt een giga hanger met de naam Guus.

Bij de selfie plaatst Manon de tekst: “1 maand getrouwd = diamant, toch?” Volgens Manon gaat het om een ‘briljant’ huwelijkscadeau.

Een volger schrijft: “afschuwelijk”. Manon reageert vervolgens op met: “Guus ligt nu met die van hem in de zon. Ben bang dat die van hem dus heel erg forever wordt.”

Ook Chantal Janzen heeft het kiekje gezien en is zich een hoedje geschrokken. Chantal Janzen dacht namelijk dat Manon een foto van Andre Hazes had geplaatst.

Chantal plaatste in een reactie: “Ik dacht dat rechts André Hazes jr. was en was even in totale verwarring. En paniek.” Er kwamen daarna meer reacties van volgers die net zo als Chantal dachten.

Scroll naar boven