Kerry moet haar vrouw beschermen: Op school flirten de vaders namelijk massaal!

Kerry en Anna Simpson, die in Nottinghamshire wonen, hebben onconventionele banen en verdienen hun geld door TikTok-video’s te maken.


In een recente video uit Anna haar frustratie over de ongewenste aandacht die ze krijgt van mannen op het schoolplein: ”Ik ben echt een target.”


Het ironische is dat Kerry en Anna elkaar juist op het schoolplein hebben ontmoet in 2018, toen ze hun kinderen naar school brachten.

Na beiden getrouwd te zijn geweest, besloten ze te scheiden van hun mannen en binnen drie maanden met elkaar te trouwen.

Op TikTok delen ze nu hun relatieverhalen, waar ze al ongeveer 800.000 volgers hebben verzameld.

Anna, die veel aandacht krijgt van vaders die hun kinderen van school halen, uit haar ongemak.

De video’s bespreken dit onderwerp uitgebreid.

De situatie maakt Kerry duidelijk niet blij: ”Ze proberen mijn vrouw af te pakken.” Het probleem is zo ernstig geworden dat Kerry nu meegaat om de kinderen op te halen en te brengen.

De confrontatie van Kerry met iemand buiten beeld op het schoolplein is te zien in een van hun video’s, die al duizenden keren bekeken is.

In de video uit Kerry haar bezorgdheid:

 “Op het schoolplein wordt er geflirt met mijn prachtige verloofde. Dit is toch ongelooflijk!? Ik moet haar nu echt gaan beschermen.”

Deze situatie heeft duidelijk impact op hun dagelijks leven en weerspiegelt de uitdagingen waar het stel mee te maken krijgt.

@kerana0208 got a bit flirtatious with my stunning fiancee.
#kcsquad
♬ original sound – Kerana0208

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven