Bizarre beelden: Bestuurder camper kegelt wielrenners van de weg af!

Veel weggebruikers storen zich regelmatig aan wielrenners die zich niet aan de verkeersregels lijken te houden.

Wielrenners hebben geen positieve reputatie als het gaat om het rekening houden met andere weggebruikers.

Er zijn verschillende online beelden verschenen waaruit blijkt dat veel wielrenners van mening zijn dat zij altijd voorrang hebben op de weg.

Spanningen tussen wielrenners en andere weggebruikers komen niet alleen in ons land voor, maar ook overal ter wereld.

In Arizona, Verenigde Staten, deed zich onlangs een vreemde situatie voor. De bestuurder van een camper weigerde voorrang te verlenen aan een groep wielrenners en drukte hen van de weg.

Het hele incident is vastgelegd op camera. Op de beelden is te zien hoe een groep wielrenners langs de prachtige Lake Mary Road fietst. DeHet merendeel van de wielrenners houdt zich keurig aan het fietspad.

Tijdens een prachtige rit werd de groep echter opgeschrikt door de bestuurder van een camper, die de fietstocht bruut verstoorde.

Op hoge snelheid rijden de wielrenners wanneer er een camper achter hen nadert. De bestuurder van het voertuig botst met volle snelheid tegen een van de wielrenners.

De klap is behoorlijk hard en de wielrenner slingert vervolgens van de weg, terwijl hij zijn gezelschap daarbij meesleurt.

Bij de val werden maar liefst zeven wielrenners gewond en liepen ernstige verwondingen op, zoals botbreuken, rug- en hoofdletsel. Het is nog niet bekend of de bestuurder van de camper, die verantwoordelijk is voor deze tragedie, inmiddels is opgespoord. Hieronder kunt u de beelden bekijken:

Bij de val raakten maar liefst zeven wielrenners gewond en liepen ernstige verwondingen op, zoals botbreuken, rug- en hoofdletsel.

Het is nog niet bekend of de bestuurder van de camper, die verantwoordelijk is voor deze tragedie, inmiddels is opgespoord. Hieronder kunt u de beelden bekijken:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven