Katja Schuurman openhartig over samenwonen: ‘Op allerlei manieren uitgeprobeerd’😌🤔

Na haar breuk met Freek van Noortwijk heeft de 47-jarige Katja Schuurman de liefde gevonden in haar kersverse relatie met Niek.

In haar podcast ‘Schuurman & Spigt ruimen op’ deelt Katja details over haar leven met Niek en over het onderwerp ‘samenwonen’.

De nieuwe liefde van Katja woont op Ibiza en dus is er sprake van een lange afstandsrelatie. Terwijl Katje nu door Amerika reist met haar dochter, verblijft Niek in haar woning in Nederland.

Niek is inmiddels weer terug op Ibiza en Katja geeft aan dat ze dat best wel heel erg lekker vindt. Of ze ooit gaat samenwonen durft ze dan ook nog niet te zeggen.

“Ik heb heel erg zitten na te denken. Ik heb de traditionele vorm van een relatie al op allerlei manieren uitgeprobeerd.

Trouwen, samen leven, een kind. (…) Ik denk eigenlijk niet dat dat de ideale vorm is voor mij,” aldus een openhartige Katja Schuurman.

Schuurman vindt het om die reden eigenlijk wel prettig dat haar vriend momenteel op Ibiza woont. “Ik heb best wel behoefte en tijd nodig voor mezelf.”

Voorlopig zullen de twee dan waarschijnlijk ook niet gaan samenwonen. Hij blijft op Ibiza en Katja in haar eigen woning.

In de podcast laat Schuurman weten dat ze wel heilig in monogamie gelooft. “Wat mij betreft wel een relatie met een iemand, maar niet de hele tijd op elkaars lip.” 

In 2006 trouwde Schuurman met acteur Thijs Römer en samen kregen ze dochtertje Sammie. De actrice stapte in 2019 opnieuw in het huwelijksbootje met Freek Van Noortwijk.

Freek en Katja kregen in augustus 2020 hun dochtertje Coco, echter werd er een punt achter de relatie gezet in het najaar van 2021.

Over de auteur

Scroll naar boven