K3 Marthe doet enorm verdrietige onthulling: ‘Ik heb het nooit laten zien’

WhatsApp Image 2024 04 12 at 221514 1jpg

In het programma ‘Liefde Voor Muziek’ heeft Marthe De Pillecyn, lid van K3 uit Vlaanderen, een aangrijpende onthulling gedaan over de kritiek die ze heeft moeten doorstaan op haar uiterlijk.


Tijdens een emotioneel moment na het nummer ‘Try’ vertelde de 27-jarige zangeres dat ze het enorm zwaar heeft gehad met de negatieve opmerkingen die ze kreeg, waaronder het labelen als ‘de lelijke van K3’.


In een doorgaans vrolijk programma als ‘Liefde Voor Muziek’ brak Marthe even toen ze sprak over de meningen die circuleerden over haar uiterlijk toen ze bij K3 kwam.


Ze onthulde dat haar looks vaak onderwerp van gesprek waren, waarbij een Vlaams magazine haar zelfs bestempelde als de minst aantrekkelijke van de groep.


Marthe haalde ook herinneringen op aan opmerkingen die Gert Verhulst, mede-oprichter van K3, maakte tijdens het programma ‘K2 zoekt K3’.


Ze vertelde over een moment waarop Verhulst suggereerde dat haar ogen ‘droevig’ leken en vroeg of ze daar iets aan wilde laten doen. Deze opmerkingen raakten haar diep.


Een ander incident dat Marthe noemde was toen haar gezicht volledig werd bewerkt met photoshop op de cover van het album ‘Ushuaia’.


Dit leidde tot verontwaardiging onder fans, die het als een grove schending van haar natuurlijke uitstraling beschouwden.


Onder druk van de fans paste Studio 100 de cover aan, maar Marthe zelf zweeg destijds over deze kwestie.


Ze gaf aan dat ze zich vaak gedwongen voelde om altijd vrolijk te zijn als K3-lid, zelfs als ze diep van binnen worstelde met de kritiek en de gevolgen ervan voor haar zelfbeeld.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven