Frans Bauer junior gaat te ver: Doet alsof hij Mariska is!

WhatsApp Image 2024 06 11 at 104408jpg

In de schijnwerpers van de juicekanalen staat momenteel Frans Bauer Jr, de zoon van Frans en Mariska.


Recentelijk heeft Juicechannel een opmerkelijk incident onthuld over de 19-jarige, naast geruchten over vermeend bedrog. “Hij beweerde in het ziekenhuis te liggen!”


Vorige week bracht Juicechannel naar buiten dat Frans Jr. ontrouw was in zijn relatie met Emy. “Hij is met meerdere meiden vreemdgegaan.”


”Hij pretendeerde altijd vrijgezel te zijn, en omdat er op Instagram niets over te vinden was, werd dit geloofd,” meldde Juicechannel op Instagram.


Er blijven verhalen binnenkomen over de zoon van Frans, aldus Juicechannel. “Een van deze bijzondere verhalen delen we nu. Het is echt bizar.”


Op het afgesproken tijdstip van een recente date liet Frans Jr. niets meer van zich horen en nam hij geen telefoongesprekken aan van zijn date.


Volgens Juicechannel leek het ontvangen bericht afkomstig te zijn van Mariska. Wat stond er in dit bericht?


Het bericht vanaf Frans Jr.’s telefoon meldde: “‘Hey, ik zie dat je een berichtje hebt gestuurd. Je spreekt nu met de moeder van Frans. Hij is momenteel niet goed bereikbaar’,”


In hetzelfde bericht stond vermeld: “‘Hij moet even herstellen van wat er gisteren is gebeurd. Het spijt me dat jullie vandaag niet kunnen afspreken, maar ik hoop dat je begrip hebt!’,”


Volgens Juicechannel beweerde Mariska niet dat bericht te hebben geschreven, maar Juicechannel zegt:


Frans beweerde later dat hij slachtoffer was van een aanrijding en stuurde een foto van zichzelf vanuit het ziekenhuis. Dit bleek echter een foto te zijn van een eerdere operatie.


De hoop van Frans Jr. dat zijn date zijn leugen zou geloven door het sturen van de ziekenhuisfoto, bleek vruchteloos te zijn aangezien zij niet bedrogen werd.


Vervolgens stuurde haar vriendin een bericht naar Jan, de jongere broer van Frans Jr., maar hij was niet op de hoogte van de situatie.


1. Oei hier zullen zijn ouders vast niet blij van worden!
2. Deze jongen komt er niet zo heel erg goed van af
3. Als dit klopt dan is dat wel heel erg
4. Alle pijlen zijn gericht op de zoon van Frans en Mariska.
5. Nog meer verhalen over junior, dit is wel erg!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven