Spannend nieuws over zoon van Frans Bauer: ‘We krijgen nog steeds berichten’

WhatsApp Image 2024 06 06 at 215059jpg

In de wereld van Frans Bauer wordt er vertrouwd op de zanger zelf. Maar geldt datzelfde voor zijn zoons? Volgens Juicechannel niet.


Frans Bauer Jr. wordt zelfs beschuldigd van regelmatig vreemdgaan. “Hij deed alsof hij single was!” aldus het juicekanaal.


In de meest recente aflevering van de realityserie “De Bauers – 20 jaar later” zien we dat Frans Bauer Jr. weer herenigd is met Emy.


Volgens Frans en Mariska is het onduidelijk waarom de relatie spaak liep, maar volgens Juicechannel heeft Frans Jr. Emy vaak bedrogen.


“Frans Jr. was niet trouw in zijn relatie met Emy,” meldt Juicechannel op Instagram. “Hij ging vreemd met meerdere meiden.”


”Er werd altijd door hem gedaan alsof hij vrijgezel was en omdat er ook op Instagram geen sporen waren, geloofden mensen hem.”


Toen Emy echter verscheen in de realityserie, kwam Frans in de problemen. “Op dat moment ontdekten de vrouwen met wie Frans vreemdging dat hij had gelogen. Daarom namen ze contact op met Emy,” zo verklaarde het kanaal.


Een van deze betreffende dames had anderhalf jaar lang contact met Frans via sociale media. “In april hebben ze elkaar ontmoet en gezoend. Frans wilde meer, maar zij niet.”


Juicechannel deelt diverse berichten die zouden bewijzen dat Frans ontrouw was, inclusief een gesprek op Snapchat. Volgens het kanaal is Frans herhaaldelijk vreemdgegaan.


“Dames blijven berichten ontvangen over contact met Frans zonder te weten dat hij een relatie had.” Er zijn ook beschuldigingen tegen Christiaan, een andere zoon van Frans Bauer, over contact met andere dames.


“Christiaan gedraagt zich op dezelfde manier, maar dan subtieler. Op Snapchat flirt hij er flink op los,” volgens een bron in een bericht aan Juicechannel.


1. Ai als deze berichten kloppen is dat niet heel erg goed.
2. Pijlen gericht op de zoon van Frans Bauer!
3. Dit zijn geen positieve berichten.
4. Wat zullen zijn ouders hiervan vinden?
5. Oeeee dat zijn absoluut geen goede berichten!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven