Hoe maak jij een vuist? Dit zegt het over jouw karakter!

vuisten1jpg

Van oudsher heeft de mensheid geprobeerd om betekenis te halen uit hun omgeving.

Naast het lezen van handen, waarbij de lijnen in je handpalmen zogenaamd je toekomst voorspellen, zijn er vandaag de dag ook diverse online persoonlijkheidstests beschikbaar.

Hoewel persoonlijkheidstests met een korreltje zout genomen moeten worden, kunnen ze verrassend nauwkeurige en vermakelijke resultaten opleveren.

Volgens The Daily Net onthult de onderstaande persoonlijkheidstest, gebaseerd op de manier waarop je een vuist maakt, wat voor type persoon je bent.

Het maken van een vuist gebeurt vaak zonder erbij stil te staan in ons dagelijks leven, maar de manier waarop we onze vingers om de vuist sluiten, zegt iets over ons als individuen.

De drie verschillende manieren om een vuist te maken worden hieronder beschreven, aangeduid als A, B en C.

Indien je jouw vuist op manier A vasthoudt, wijst dit op een zachtaardig karakter, waarbij je bekend staat als attent, gevoelig, en strategisch in je besluitvorming.

Bij vuist B, waarbij de duimen over de vingers zijn geplaatst, kom je over als charmant en getalenteerd. Je bent extravert, spraakzaam en uitdrukkingsvol in je emoties.

Voor vuist C, waarbij de duim onder de vingers wordt gehouden, toon je een introvert karakter. Je bent kalm, vredelievend, vermijdt conflicten en hecht waarde aan harmonie.

Hoewel deze test enkel ter vermaak dient, biedt het interessante inzichten in de diversiteit van persoonlijkheden.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven