Bekende Nederlander uit kritiek op Joost Klein: ‘Het is respectloos’

joosjpg

Na het Eurovisie Songfestival heeft Joost Klein samen met vele fans geen positieve ervaring gehad.

Hoewel hij veel steun heeft ontvangen vanuit Europa, zijn niet alle reacties positief. Henny Huisman, een opvallende criticus, heeft zijn afkeuring uitgesproken.

Grote zorgen om gezondheid Henny Huisman: ‘heb ik besloten te stoppen’

Met zijn 72 jaar heeft Huisman openlijk laten weten het eens te zijn met de beslissing om Joost te diskwalificeren, en heeft hij duidelijk gemaakt dat hij geen respect heeft voor Klein. Volgens hem heeft Klein het imago van Nederland geschaad door zijn acties.

Henny was bijzonder uitgesproken op X (voorheen Twitter), waar hij kritiek leverde op Klein’s gedrag met de Nederlandse vlag.

Hij schreef: “Persoonlijk vind ik het vreemde gedrag van Joost Klein met de Nederlandse vlag, vooral over je hoofd, eerder een reden voor diskwalificatie dan het incident met de cameravrouw waarbij je riep: ‘Flikker op met dat filmen van je!’ Je vertegenwoordigt Nederland. RESPECT”

Hennie Huisman is absoluut geen fan van Rachel Hazes en haalt dan ook snoeihard uit!

Een volger merkte op dat Joost ‘altijd met een vlag over zijn hoofd zit’, wat Henny’s reactie veroorzaakte: “Het blijft respectloos!”

Hennie Huisman is absoluut geen fan van Rachel Hazes en haalt dan ook snoeihard uit!

Evert Santegoeds, hoofdredacteur van weekblad Privé, uitte negatieve kritiek op Klein tijdens een segment op Shownieuws.

Santegoeds vond dat AvroTros had moeten ingrijpen tijdens het incident met een vlag en een vermaning had moeten geven: “Doe even normaal joh!”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Kitty Herweijer, columniste bij het AD, bood een ander perspectief. Ze speculeerde dat de diskwalificatie wellicht overdreven was, maar voegde toe:

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

“Zo niet, dan kan het een goede opvoedkundige les voor Nederlanders zijn dat agressie niet in elk land een normale omgangsvorm is en dat dit consequenties heeft.”


Deze uiteenlopende meningen benadrukken de complexiteit en de emoties rondom de deelname en diskwalificatie van Klein bij het songfestival.


Deze twee bekende mannen hebben hard uitgehaald!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven